ECHTELIJKE RUZIE ZET STRANDVERKOPER VAN GEGRILDE INKTVIS AAN TOT EEN POGING VAN ZELFMOORD

0
485

~SINT GEERTENMINNE DRINKEN~
(Proosten voor het begin van de enkele reis)


Vanmiddag om 1:30 werd een Thaise man brakend op de vloer liggen van zijn huis in Soi Bong Kot te Pattaya Zuid gevonden.

De 33-jarige Mr. Boonruam Sata, een gegrilde inktvis verkoper werd nadat hij in zijn huis n Patthanaporn Village, welke ongeveer in het midden van Soi Bong Kot zo werd gevonden met spoed naar het ziekenhuis Banglamung gebracht.image

De reddingswerkers die snel op het toneel kwamen vertelden dat ze Mr. Boonruam braken aangetroffen hadden met naast zich een fles bleekwater van het merk Haiter, zij zagen hoe het schoonmaakgoedje uit zijn mond vloeide.
Zij pasten gelijk de eerste hulp toe voordat zij hem door zonden naar het ziekenhuis voor een dringende behandeling.

Een vriendin van Mr. Boonruan, de 27 jaar oude Miss. Buaree Dokbok beschreef hoe de man jaren een relatie had met een Thaise vrouw, ze hadden jaren samen op het strand van Pattaya gewerkt en hun brood verdient met de verkoop van gegrilde inktvis op het strand.image

Echter niet lang geleden had het echtpaar samen ruzie over een privé aangelegenheid, maar voelde zich niet geroepen om de details over deze ruzie te onthullen. Hoe het ook zij, de man was op de brommer naar huis gereden en heeft in zijn huis een poging tot zelfmoord gedaan door de inhoud van een fles bleekwater te drinken.

Mr. Boonruam ligt nu in kritieke toestand in het Banglamung Hospital.

Met dank aan PattayaOne