DUNKIN’ DONUTS THAILAND GAAT EEN ANDER JASJE AANTREKKEN

0
295

~ZO DE WIND WAAIT, WAAIT ZIJN JASJE~

(Iemand zonder principes, die zonder eigen mening anderen naar de mond praat.)


BANGKOK:- Dunkin’ Donuts gaat zichzelf overnieuw uitvinden in Thailand. Het bedrijf wil klanten een snelle hap en een kop koffie aan gaan bieden, niet alleen donuts.

Nobklao Trakoolpan, de Donuts baas van Thailand zegt dat het bedrijf haar imago wil oppoetsen, en de klanten duidelijk maken dat ze geweldige koffie serveren (dat klopt, maar enkel als die vers is; en daar mankeert het nogal eens aan – B. Botje) met lekkere donuts. De huisstijl blijft gelijk.

Ze gaan een koffie & donuts campagne lanceren waar Dunkin’ Donuts de klanten haar gebruikelijke assortiment koffie en donuts blijft aanbieden, maar nu ook andere producten, zoals sandwiches en cakes.

De keten blijft optimistisch over het winnen van meer klanten in Thailand, nadat ze wereldwijd enorm uitgebreid zijn. Als de merk-renovatie gereed is gaan ze door met ‘menu innovatie’ door nieuwe dranken en etenswaren aan het menu toe te voegen.

“Afgezien van een succesvolle rebranding en uitbreiding van onze etenswaren en drankenaanbod willen we dit nog verder uitbreiden om de klanten ter wille te kunnen zijn. Dunkin’ Donuts heeft op dit moment 150 winkels in Thailand, en is van plan om meer winkels en kiosken te openen,” aldus Nobklao.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: B. Botje in Thailand
Bron: The Nation