Home Featured DUITSER OP KRABI GEARRESTEERD VOOR VANDALISME IN EEN PARKJE

DUITSER OP KRABI GEARRESTEERD VOOR VANDALISME IN EEN PARKJE

0
DUITSER OP KRABI GEARRESTEERD VOOR VANDALISME IN EEN PARKJE

~HIJ KAN RAAR UIT DE BOCHT KOMEN~

(Hij kan verassend en vreemd reageren)


KRABI:- Een Duitse man heeft de weinnachten op een andere manier doorgebracht dat hij van plan was. De man wed namelijk drie dagen vastgehouden nadat burgemeester Kiratisak Pukaoluan van Krabi op zijn Facebook-pagina foto’s had geplaatst van beschadigde palmbomen in een openbaar parkje in het district Krabi Muang.

De burgemeester had eerder een beloning van 30.000 Baht uitgeloofd voor een ieder die informatie kon verstrekken welke zou leiden tot de arrestatie van de dader, die het in zijn hoofd gehaald had om enkele bomen in het park te vernielen. De burgemeester had deze beloning het afgelopen weekend via zijn Facebook pagina uitgeloofd. Net na het weekend, werd maandagmiddag de 50-jarige Duitse Bernd Roehrich aangehouden.

De politie onderwierp “Der Bernd” aan een verhoor, waarbij binnen de kortste keren de Duitse man begon te “tokkelen”, hij bekende aan politie kolonel Chartchai Nakpaksee, dat hij de palmbomen en andere bomen in het openbaar park dicht bij de Krabi rivier uit woede had vernield omdat zijn vriendin hem verlaten had.

De Duitser zou eerder vreemde capriolen hebben uitgehaald, zo zou hij een motor gehuurd hebben en daarna hebben afgetankt met water, daar was hij indertijd voor beboet. Nu kreeg hij een prent voor het vernielen van publiek eigendom.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Content: Olleke Bolleke
Bron: The Nation