Home Algemeen DUBBEL OPMERKELIJK | WEER EEN TWEEKOPPIG BIGGETJE IN HET NOORDOOSTEN VAN THAILAND GEBOREN EN NIEMAND KOOPT SNEL LOOTJES?

DUBBEL OPMERKELIJK | WEER EEN TWEEKOPPIG BIGGETJE IN HET NOORDOOSTEN VAN THAILAND GEBOREN EN NIEMAND KOOPT SNEL LOOTJES?

0
DUBBEL OPMERKELIJK | WEER EEN TWEEKOPPIG BIGGETJE IN HET NOORDOOSTEN VAN THAILAND GEBOREN EN NIEMAND KOOPT SNEL LOOTJES?

~DE WONDEREN ZIJN DE WERELD NOG NIET UIT~

(Je weet nooit wat er nog allemaal kan gebeuren)


LAMPHU:- In de Thaise media was te lezen dat er weer een niet levensvatbaar creatuur van een varkentje in Sri Bun Ruang in Nong Bua Lamphu in het noordoosten van Thailand was geboren, het beestje heeft twee koppen en vier ogen en wordt “24” (twee koppen, vier ogen)genoemd.

Op zich is zo’n geboorte best opmerkelijk maar wat werkelijk opmerkelijk is, is dat er geen rijen mensen naar Sri Bun Ruang zijn komen rijden om dit “misbakseltje” te zien en er een lot te kopen met de nummer 24 in verwerkt. Dit om een stevige prijs in de Thaise loterij binnen te slepen.

De echtgenote van de eigenaar van het biggetje vertelde dat “24” het negende en laatste big was van een worp en in tegenstelling tot de verwachtingen na een moeilijke geboorte nog steeds leeft en naar het lijkt gezond zou zijn.

De lokale dierenarts gaf het beestje een speciale kribbe om in te rusten.

Zoals uw nieuwsbeer zelf al schreef is het zeer ongebruikelijk voor een dergelijke geboorte dat er géén exodus naar Lamphu op gang gekomen. Meestal brengen verhalen over ongebruikelijke geboorten in Thailand dorpelingen samen naar goddelijke lotnummers.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: 77kaoded
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: 77kaoded