DRONKEN MAN IN PATTAYA PROBEERT ZELFMOORD TE PLEGEN

0
439

~HIJ ZIET DE HELE WERELD VOOR EEN DOEDELZAK AAN~
(Kinderlijke naïviteit)


 “Een dronken Thaise man uit Pattaya kreeg het “delirium” na het flink gefeest en gedronken te hebben, de man probeerde zelfmoord te plegen door insectenverdelger in zijn mond te spuiten”.

Wat een gezellig feestje had moeten worden afgelopen zondagnacht, veranderde om 03:00 uur in een grillig feestje toen de 20 jaar oude Mr. Jeerasak helemaal doordraaide, zijn vrienden waren nu niet direct in staat om adequaat te handelen daar zij ook allemaal stom lazarus waren geworden. De jonge Mr. Jeerasak begon met muggenspray eerst in het vuur te spuiten, dat gaf nog al wat vlammen, toen de anderen hem de bus muggenspray wilden afpakken, gebruikte hij de bus om hen op afstand te houden en toen dat allemaal niet genoeg bleek te zijn, spoot hij het maar in zijn mond, hij viel op de grond en begon te stuiptrekken.imageDe dronken Thaise jongen werd dringend met spoed naar Banglamung ziekenhuis gebracht voor behandeling.
De Thaise man’s vriendin, Miss. May meldde dat haar vriend zwaar had gedronken en dat ze hem had gewaarschuwd dat als hij niet stoppen met drinken en zou gaan slapen, zij bij hem wegging. Deze reprimande deed de man besluiten om de spray in zijn mond te spuiten om zichzelf van kant te maken, hij zou dat gedaan hebben uit angst dat zijn vriendin hem zou verlaten.