DRINGENDE LANDELIJKE WAARSCHUWING VOOR ZWARE REGENVAL TEN GEVOLGE VAN TROPISCHE STORM “KAJIKI”

0
1026

~HET GAAT BAR EN BOOS WORDEN~

(Het gaat heel slecht weer worden)


BANGKOK:- De meteorologische afdeling heeft woensdag een dringende waarschuwing afgegeven aan inwoners van veel provincies om zich schrap te zetten voor zware regenval die ontketend worden door de invloed van tropische storm Kajiki van categorie 2.

In de waarschuwing die vanmorgen om 05.00 uur werd gegeven, liet het departement weten dat de storm boven de Zuid-Chinese Zee op 17.5 graden noorderbreedte, 109.3 graden oosterlengte oost was gecentreerd.

Met zijn maximale aanhoudende wind van 55 km / uur bewoog de storm langzaam in noordelijke richting naar het noordoosten. Geïsoleerde zware regenval wordt voorspeld, vooral voor het noordoosten en het oosten.

De meteorologische afdeling schreef dat zware regenval kan leiden tot flitsoverstromingen en gestremde waterafvoeren, zodat reizigers weersupdates nauwlettend in de gaten moeten houden.

De getroffen gebieden zijn als volgt:
NOORD THAILAND: Nan, Phrae, Uttaradit, Phitsanulok, Phetchabun en Tak
NOORD OOST THAILAND: Bueng Kan, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan, Yasothon, Roi Et, Maha Sarakham, Kalasin, Amnat Charoen, Si Sa Ket en Ubon Ratchathani.
CENTRAAL. THAILAND: Ratchaburi, Kanchanaburi, Lop Buri en Saraburi.
OOST THAILAND: Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, Chanthaburi en Trat.
ZUID THAILAND: Ranong, Phang Nga en Phuket.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation