Home Thailand Bangkok DRIE WEKEN IN THAILAND (GOPRO VIDEO)

DRIE WEKEN IN THAILAND (GOPRO VIDEO)

0

Amsterdam


Olleke Bolleke kwam deze mooie video van Nicktegen, die zeker de moeite waard is en raad u aan hem even te bekijken.

Rate: ���� van de ����� 5 beertjes.


THAILAND:- Nick stuurde ons zijn video van drie weken in Thailand. Dat filmde hij met zijn GoPro en hij deelt het resultaat graag met onze volgers!img_0876

‘In 2016 reisde ik naar Thailand en genoot van alle avonturen die het land biedt. Ik nam mijn GoPro mee en filmde mijn geweldige drie weken in Thailand’, schrijft hij.

MIDDEN EN NOORD THAILAND
Die 21 dagen bracht hij door in Bangkok, Hua Hin, Chiang Mai, Chiang Rai, Pai en Pattaya. Hij wist alle beelden die hij had terug te brengen tot een montage van 4 minuten. Het resultaat zie je dus in zijn video over drie weken in Thailand.

Het is een heerlijke video geworden. Dat komt niet alleen door de vette beelden, maar zeker ook door de vlotte montage en de passende muziek.

PERFECTE NATUUR EN VRIENDELIJKE MENSEN
Als je nog niet in Thailand bent geweest, dan geeft het een goed beeld wat je er zoal kunt verwachten. Ben je dat wel, dan weet ik zeker dat je heimwee krijgt na het zien van deze video.

Dat vindt Nick ook: ‘Als je nog niet in Thailand bent geweest, zorg er dan voor dat je zeker een keer gaat. De natuur is perfect en de mensen zijn er heel erg vriendelijk.’

Bron: Hier is Thailand