Home Algemeen DRIE GEWELDIGE FEESTAVONDEN MET DRIE GEWELDIGE ARTIESTEN IN DRIE GEWELDIGE LOCATIES IN PATTAYA

DRIE GEWELDIGE FEESTAVONDEN MET DRIE GEWELDIGE ARTIESTEN IN DRIE GEWELDIGE LOCATIES IN PATTAYA

0
DRIE GEWELDIGE FEESTAVONDEN MET DRIE GEWELDIGE ARTIESTEN IN DRIE GEWELDIGE LOCATIES IN PATTAYA

DRIE GEWELDIGE FEESTAVONDEN MET DRIE GEWELDIGE ARTIESTEN IN DRIE GEWELDIGE LOCATIES IN PATTAYA

~DRIE MAAL DRIE IS NEGEN~
(Hit van VOF de Kunst)


PATTAYA:- “De tijd gaat snel, gebruik hem wel” is een oud-Hollands gezegde dat staat voor: “doe wat je moet doen, terwijl je nog kan”.

In januari van 2020 bestaat uw Nieuwsbeer “Olleke Bolleke in Thailand” 6 jaar; een feit dat hij natuurlijk niet zomaar voorbij kan laten gaan. Evenals aan het feit dat ruim 6000 lezers zich bij de Facebookgroep van de Nieuwsbeer in Thailand hebben aangesloten om op de hoogte te blijven van wat er zich allemaal in het land van de glimlach afspeelt.

Om deze feiten te vieren heeft Olleke Bolleke drie geweldige artiesten weten over te halen om op drie verschillende avonden in drie horecabedrijven in Pattaya acte de présence te geven.

vrijdag 10 januari 2020
zaterdag 11 januari 2020
zondag 12 januari 2020

Als u zou willen weten hoe, wat en waar uw nieuwsbeer deze feestelijkheden laat plaatsvinden, hoeft u alleen maar zijn berichtgeving te volgen.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, heb ik u hierbij het genoegen u iets over de artiesten te vertellen.

ANGELIQUE UMMELS, HET LIMBURGSE ZANGTALENT UIT GEULLE

Olleke Bolleke is wat trots dat deze sfeermaakster naar Pattaya wilde afreizen om het feest van Olleke Bolleke met bekende nummers naar een hoogtepunt te brengen. Ze zal op iedere avond verschillende songs van horen, van onvervalst Limburgs en Engels tot Duits aan toe.

Vroeger maakte Angelique Ummels, (ze is getrouwd met Ben Ummels) deel uit van het meidentrio Déjà Vu, maar gaat nu als soloartieste de feesten in Nederland, België en Duitsland af om daar de zalen “plat” te zingen.

Angelique heeft kortgeleden de single “Don’t hold back” uitgebracht welke door het publiek warm ontvangen is.

Angelique is een veel gevraagde artieste tijdens het carnaval en rijdt samen met Ben vele kilometers door het Limburgse landschap om de zaal op de kop te zetten.

En hoe zit het nou met die cd? Angelique: ik ben nu eerst leuke nummers aan het verzamelen. Ik neem de vrijheid ook in het Engels te zingen. Via de sociale media breng ik ze naar buiten.

Het zou leuk zijn als ik deze nummers op een of andere manier aan Thailand zou kunnen linken.”

BRIAN THOMAS “DE SOUL STAR UIT DETROIT”

Zo wordt deze soul gitarist in Pattaya ook wel genoemd.

Brian werd geboren in Detroit en groeide op in de buitenwijken. Hij groeide op met Rock, Motown en Soul met enkele van de beste muzikanten die de stad in die tijd kende.

Op dertienjarige leeftijd tekende hij zijn eerste platencontract bij D-Town records een divisie van Motown.

Op achttienjarige leeftijd verhuisde Brian naar Los Angeles om in een warming-upband voor Ike en Tina Turner te spelen.

Brian heeft de kou van LA omgeruild door het warme weer in Thailand en woont inmiddels 9 jaar in Pattaya. De soul liefhebbers blijven zeggen dat Brian de beste soul gitarist in de stad is.

WIE KENT HEM NIET, ARTHUR HOSAIN IN DE CREATIE VAN DE KING VAN DE ROCK & ROLL

In de uitgaanswereld van Pattaya is hij geen onbekende verschijning, toch reist Arthur heel Thailand door om de nummers van de legende Elvis Presley te vertolken.

Arthur is een veel gevraagde artiest die op zaterdag, zondag en maandagavond bij de Jomtien Boathouse zijn optreden heeft.

Deze zanger wordt niet voor niets Thailands beste Elvis vertolker genoemd, Olleke Bolleke heeft hem ook kunnen overhalen om bij het 6-jarige bestaan van Olleke Bolleke op deze feestavonden te komen optreden.

OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND