DRAMA IN PATTAYA | “IK KAN HET NIET MEER VERDRAGEN” DAT WAREN DE LAATSTE WOORDEN VAN EEN VERSLAAFDE VROUW UIT PATTAYA

0
401

~NOOD ZOEKT BROOD~

(Zonder geld is men tot veel bereid.


PATTAYA:- De verslaggever van Daily News schreef het tragische artikel van een 27-jarige vrouw, die gisteren dood werd aangetroffen in de parkeergarage van een flatgebouw in Soi Khao Talo. Men heeft het vermoeden geuit dat zij een overdosis drugs heeft gebruikt.

Voordat ze haar fatale sprong maakte, nam zij een videoclip op, die ze naar haar vriend stuurde en welke nu in het bezit is van de politie Ningprue.

De politieagenten vonden de Thaise vrouw, khun Ploirat Sriwichai dood ter plaatse. Haar vriend die ook ter plekke was, vertelde dat Ploirat hem gebeld had om te zeggen dat ze ziek was en ze geld nodig had om haar drugs te kopen. Hij was het, die haar daar vond.

In de kamer op de vijfde verdieping van het slachtoffer trof de politie een rommel aan, er waren veel kleine plastic zakken en medicijnen.

De politie suggereerden dat ze een overdosis genomen had en een of andere paniekaanval kreeg. De politie is in het bezit van de clip die ze naar haar vriend stuurde, waarin ze zei: “Ik kan er niet mee tegen, ik bibber, ik ril, ik ben bang voor een aanval.” “Geef me de drugs alstublieft”.

Het lichaam werd voor autopsie naar het ziekenhuis verzonden.

Informatie en bron:
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Daily News