DOOR THAILAND REIZEN ALS EEN LOCAL? MET DEZE DROOMBAAN KAN HET!!!

0
168

~WIE IN DE WOLKEN LEEFT, LOOPT HET GEVAAR DAT HIJ AFDRIJFT~

(Nederlandse spreuk over dromen)


THAILAND:- Misschien heb je je tijdens een reis (bijvoorbeeld door Thailand) weleens afgevraagd waarom reizen niet gewoon je werk kan zijn. Nou, dat kan dus wel.Want DreamJobbing en The Tourism Authority of Thailand zoeken iemand die (betaald) door Thailand wil reizen als een local, dus buiten de gebaande paden.

DROOMBAAN
En alsof dat nog niet geweldig genoeg is, wordt van je reis ook nog eens een documentaire gemaakt. Wat ze precies zoeken? Iemand met een avontuurlijke aard, die klaar is voor een once-in-a-lifetime experience. Mensen van alle leeftijden en met alle achtergronden mogen zich aanmelden.

AANMELDEN
Dat doe je door een korte video van maximaal een minuut te uploaden (hier), waarin je vertelt wie je bent, wat je verhaal is en waarom jij dé persoon bent om ‘The Local Traveler in Thailand’ te worden. De casting gaat net zo lang door totdat de juiste persoon gevonden is, dus wacht vooral niet te lang met aanmelden.

HANDIG OM TE WETEN
De gekozen kandidaat reist ergens in januari en februari door Thailand voor twee tot drie weken, en beleeft het land als een local. Inbegrepen zijn: de vlucht naar Thailand en terug, alle uitgaven in Thailand en een vergoeding per dag.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties:
Content: Kirsten Zijderveld
Bron: Linda nieuws