DOOD THAISE STUDENTEN IN SEATTLE IS MOORD & ZELFMOORD

0
480

~ER HET MES IN ZETTEN~

(Er grondig op ingrijpen, in de uitgaven besnoeien)


BANGKOK:- Twee vrouwelijke Thaise studenten in Seattle hebben samen (zelf)moord gepleegd. Dat maakt het Thaise ministerie van Buitenlandse Zaken bekend.

Kornkamol Leenawarat en Thiti-orn Chotchuangsap, 25 en 32, werden donderdag dood aangetroffen in de flat waar ze woonden. De families zijn op hoogte gebracht, en de lichamen zullen naar Thailand terug gevlogen worden. De politie zal sectie verrichten op de lichamen, dit zal acht weken duren.

Kornkamol had verschillende steekwonden. De patholoog oordeelde haar dood als moord. Thiti-orn had een steekwond in de borst, haar dood was zelfmoord. Een motief is onbekend. Beide dames studeerden aan de universiteit van Washington, in rechten.

Kornkamol is lid van een familie die politiek actief is in Pathum Thani. Ze was de jongste dochter van een voormalige burgemeester, en de nicht van de huidige.

Haar broer, Weerasak Leenawarat, zegt dat de familie meegaat met de conclusies van de polite, maar vond het wel vreemd te geloven dat Kornkamol vermoord is door Thiti-orn, die goede vrienden van elkaar zijn. Sinds maart dit jaar deelden ze een kamer.

Informatie en bron:
Illustraties: Bangkok Post
Content: B. Botje in Thailand
Bron: Bangkok Post