DOKTER OP HET VERKEERDE BEEN GEZET DOOR ZIJN GEESTESKINDEREN EN NU 10 DUIZEND BATH ARMER!

0
478

~EEN GEK DIE ZIJN GANSE GEEST UITZEGT~
(Het is niet verstandig om alles te zeggen wat je denkt)


Toen de politie in het gebouw aankwamen om de boel te onderzoeken toonde dokter Sukrittanon een gat in zijn badkamer plafond op de vierde verdieping, welke volgens hem door de dieven is gebruikt om zich de toegang tot de praktijkruimte te verschaffen.imageHet bleek dat de dieven het slot op zijn bureau hadden opengebroken en daarbij 10.000 baht uit een lade hadden genomen. Hoewel, vreemd genoeg, 40.000 baht over het hoofd hadden gezien, wat dat lag achterin de lade.

Dr. Sukrittanon zei ook tegen de politie, dat hij eerder op de avond geluiden en voetstappen op zijn trappen had gehoord, maar hij geloofde in zijn viertiende amulet, het amulet van de geesteskinderen die bij hem in huis wonen. Omdat hij hen regelmatig samen hoort spelen negeerde hij de vreemd geluiden en ging gewoon verder met de orde van de nacht.

Dr. Sukrittanon, die de kliniek een jaar geleden het overgenomen, vertelde dat de kliniek vaker het doelwit is geweest van dieven, die het op het gebouw gemunt zouden hebben en waarbij steeds op een bijen identieke manier er ingebroken zou worden.image

De politieagenten hebben de diefstal gerapporteerd en het
verzamelde bewijsmateriaal meegenomen en zijn nu op zoek naar verdere aanwijzingen.

Met dank aan www.pattayaone.tref