DOCHTER IN BANGKOK BETAALDE HUURMOORDENAARS 200 DUIZEND BAHT OM HAAR MOEDER OM TE BRENGEN

0
426

~HAAR EIGEN LUIS BEET HAAR~

(Ze werd gekweld door haar eigen dochter)


BANGKOK:- De politie in de jurisdictie Khok Khram van Bangkok heeft de arrestatie aangekondigd van een 25-jarige vrouw die de “moord” op haar moeder geregeld had. Ze werd alleen als “A” genoemd.

Deze aanhouding g volgt op de schietpartij van een 55-jarige vrouw op Prasert Manukit op 22 juni j.l. Het slachtoffer, een teamleidster van een groep dienstmeisjes in een schoonmaakbedrijf, zat op haar fiets toen twee mannen vanuit een auto op haar schoten.

Ondanks dat ze met een .38 wapen in de borst was geraakt, overleefde ze de poging tot moord.

De twee mannen die opdracht hadden uitgevoerd, zitten in hechtenis. Het zijn Prachern of “Joi”, 40 jaar en Dao, 35 jaar.

“A” bekende dat ze de mannen 200.000 baht betaald had voor de aanslag op haar moeder.

De dochter had drie levensverzekeringen op het leven van haar moeder afgesloten van in totaal 300.000 baht, daarnaast zou ze 50 rai groot stuk land met een waarde van meer dan tien miljoen baht in het buitenland erven.

Ze wist dat alle erfenis naar haar zou gaan. Ze had geld nodig om haar vriendje te redden die te maken krijgt met drugslasten in Minburi. Dus besloot ze om haar eigen moeder te laten vermoorden.

“A” is beschuldigd het opdracht geven voor het vermoorden van haar moeder en de mannen zijn beschuldigd van poging tot moord en wapenmisdrijven.

Het onderzoek loopt nog!

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Sanook News