DIT IS TOCH GEWELDIG ! THAI GARDEN RESORT HAALT VOOR DE NEGENDE KEER OP EEN RIJ “DE GOLD AWARD” BINNEN

2
923

~GOEDE WIJN BEHOEFT GEEN KRANS~

(Goede (koop)waren hoef je niet aan te prijzen)


PATTAYA:- Het is een vrij algemeen gezegde: goede wijn behoeft geen krans, maar geeft natuurlijk een super fijn gevoel als het resort waar je als algemeen manager de scepter zwaait, voor het negende opeenvolgende jaar de felbegeerde ‘Gold Award’ van HolidayCheck krijgt toebedeeld, zo heeft Rene Pisters ervaren. Olleke Bolleke feliciteert daarom niet alleen Rene maar het volledige personeel van dit vooraanstaande resort aan de Noord Klang van Pattaya met geweldige toekenning van deze prijs.

HolidayCheck geeft deze AWARD uit aan de hand van het aantal boekingen en beoordelingen van een van de grootste online rating- en boekings forum in Duitsland.

Deze ranglijst is gebaseerd op beoordelingen van gasten die daadwerkelijk in het resort verbleven en aan de hand van de algehele prestaties van het hotel gedurende de afgelopen negen jaar. Tot nu toe zijn er slechts vijf hotels in Thailand die deze prestigieuze prijs in Thailand ontvingen.

De in Limburg geboren René Pisters, die aan de middelbare horecaschool in Heerlen zijn opleiding heeft genoten, vervult al 18 jaar de functie van managing director en general manager bij het fameuze Thai Garden resort.

Hij benadrukte dat de toekenning van deze prijs het resultaat was van goed teamwork, dat alleen kan worden bereikt als alle medewerkers bij elkaar komen en met hart en ziel zich inzetten voor het wel en wee van de gasten.

Rene wilt ook nog zijn speciale dank uitspreken aan de gasten, waaronder ook vele leden van Olleke Bolleke in Thailand, die in afgelopen jaren hun recensie met enige regelmaat hebben gepubliceerd en daarmee deze prijs binnen het bereik van het Thai Garden Resort heeft gebracht.Voor meer informatie, KLIK HIER

Olleke Bolleke in Oost Thailand

2 REACTIES

  1. Gefeliciteerd hoor en ik ben er al vaak geweest op het buffet van zaterdag, bediening en heerlijk eten voor een geweldige prijs, ga zo door en een grote pluim voor het personeel

Comments are closed.