DISTRICTSCHEF VERORDONNEERD DAT OP 26 OKTOBER ALLE UITGAANSGELEGENHEDEN IN PATTAYA MOETEN WORDEN GESLOTEN

0
773

~VOOR EEN GESLOTEN DEUR KOMEN~

(Niemand daar aantreffen)


PATTAYA:- De districtchef van Bang Lamung, Khun Naris Niramaiwong heeft de politie in vier districten van pattaya gevraagd om ervoor te zorgen dat alle uitgaansgelegenheden op 26 oktober, de dag van de koninklijke crematie worden afgesloten.

Het tabloid Thaivisa heeft een kopie van officiële brief in hun bezit, welke aan de politie in Pattaya is gericht, daarin staat vermeld dat de districtchef, Khun Naris Niramaiwong, aan de afdeling public relations van de politie Pattaya vraagt om in sub districten Pattaya, Nongprue, Bang Lamung en Huay Yai alle uitgaansgelegenheden en bijbehorende dienstinstellingen te informeren die zij die dag moeten sluiten.

De taal die in de brief wordt gebruikt, is formeel en officieel en vermeldt geen dingen zoals bars, massage, clubs en discotheken, maar het bericht is duidelijk genoeg opgesteld dat alles van die aard zal worden afgesloten.

De districtschef heeft ook in dezelfde brief laten weten dat het publiek die dag in staat gesteld moeten worden om tezamen met de ambtenaren hun respect aan de koning kunnen betonen door deel te nemen aan de bloemenlegging in de stad.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Content: Olleke Bolleke
Bron: The Nation