DIERENREDDER UIT PATTAYA VRAAGT OP FACEBOOK HULP VOOR UIT HET ASFALT GEREDDE PUPPY’S

0
258

~IEMAND DE HELPENDE HAND TOESTEKEN~

(Iemand helpen)


SRI RATCHA:- Gisteren liepen twee zwerfhondjes ernstige verwondingen op nadat ze vast kwamen te zitten in een plas asfalt op een parkeerplaats in de voorstad Sri Ratcha van Chonburi.De twee maanden oude puppy’s zaten tot hun borst in een asfaltplas dat uit een 200-litervat op de parkeerplaats bij Wat Laem Chabang Mai was gelekt.

Hoe meer de puppy’s worstelden om vrij te komen, hoe meer hun body, benen, neuzen en monden bedekt werd met de kleverige substantie waarbij door de agressiviteit van het asfalt er open wondjes bij de honden waren ontstaan.

De 48-jarige vrachtwagenchauffeur Thawit Laddachot, wilde net weer in zijn geparkeerde vrachtwagen springen toen hij de puppy’s angstig om hulp hoorde keffen, hij bedacht zich geen moment en wist de beestjes te bevrijden.

De vacht van hondjes was bedekt met die asfaltsmurrie dat ook hun huid en vacht had verbrand, zei hij. Khun Thawit deed zijn uiterste best om de hondjes weer snel in hun goede doen te krijgen, maar dat lukt hem helaas niet alleen.

Khun Thawit vraagt de mensen dan ook om hem te helpen met advies en verdere hulp. U kunt hem bereiken via zijn Facebook pagina: www.facebook.com/profile.php?id= 100002119399963

Olleke Bolleke in Pattaya