DIEF PROBEERT TIJDENS DE STORM IN PATTAYA EEN TELEVISIE TE STELEN EN KUKELT VAN HET DAK AF

0
350

~GESTOLEN GOED GEDIJT NIET~

(Gestolen zaken brengen nooit voordeel)


PATTAYA:- Eergisteren om 06.30 uur viel een 41-jarige Thaise man van het dak van een huis in Pattaya af. De man, khun Chan Narong Thong Ngam, had geprobeerd een televisie vanuit het huis via een open tweede etalage te stelen.

Hij had de televisie keurig in meerdere dekens verpakt en probeerde met een touw de televisie naar beneden te laten zakken, echter waar hij niet op gerekend had, was dat het dak super glad was waardoor hij naar beneden viel.De eigenaar, van het huis was op dat moment niet aanwezig.

De plof en het gejammer van de dief maakten een buurman wakker, een 29-jarige Thaise man, die zag wat er gebeurde en zich haastte om de dief aan te houden. Ngam probeerde nog het bos achter het huis in te vluchten, maar had tijdens de val allebei de enkels gebroken en verschool zich in het dichte kreupelhout.

Andere bewoners werden zich bewust van de poging tot diefstal en belden de politie die hielp het jungle-gebied achter het huis uit te kammen, waar ze uiteindelijk Ngam vonden, gewond en van de pijn jammerend.

Ngam, die een plaatselijke inwoner is en bekend bij de inwoners van de wijk is, schaamde zich en wilde niet het bos uit omdat hij te beschaamd was om door zijn buren te worden gezien

Informatie en bron:
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News