DEZE MORGEN EEN GRUWELIJK ONGELUK IN SA KAEW | MINIBUS KOMT IN BOTSING MET VRACHTEN WAARBIJ ELF MENSEN OMKOMEN

0
495

~BREAKING NIEUWS~


SA KAEW:- Deze morgen kwamen in deze provincie elf mensen om het leven en raakte vier anderen ernstig gewond toen een gecharterd minibusje dat Laotiaanse arbeiders voor visumverlenging naar de grensovergang Chanthaburi vervoerde in botsing kwam met een grote vrachtwagen.

De politie vermoedt dat Thaise bestuurder van het busje, khun Sansern Sathongkhan achter het stuur is ingedommeld, doordat het busje plots in de tegenovergestelde rijbaan ging rijden en frontaal tegen een tegemoetkomende vrachtwagen aanreed.

Nadat de melding van dit gruwelijke ongeluk op het politiebureau van Wang Somboon om 04.15 uur binnenkwam haastte de politie en reddingswerkers zich naar het toneel op het gedeelte Sakaew-Chanthaburi Road bij de ingang van het Wang Somboon district’s kantoor.

Ze troffen stoffelijke overschotten van de chauffeur van het busje en de Laotiaanse passagiers op de weg aan, van velen totaal onherkenbaar waren verminkt, terwijl sommige werden weggeslingerd door de impact van de botsing.

De reddingsdienst was in staat om vier ernstig gewonde mensen te bevrijden waaronder drie Laotiaanse passagiers en de vrachtwagenchauffeur Subin Pengmoo, die ze met grote haast naar het districtsziekenhuis brachten.Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thanapat Kijjakosol
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation