DEZE BRUTALE DIEF HEEFT SCHIJT AAN HEEL PATTAYA | DE POLITIE ZIT ZWAAR IN DE MAAG MET DIT STINKEND ZAAKJE!

5
752

~ONZE LIEVE HEER HEEFT RARE KOSTGANGERS~

(Er bestaan nu eenmaal merkwaardige mensen)


JOMTIEN:- De eigenaar van een vooraanstaand restaurant aan de Beach Road van Jomtien heeft laten weten dat hij vormde derde keer in korte tijd het slachtoffer is geworden van een brutale insluiper, het lukte hem dit keer om er met een bedrag van honderdduizend Bath vandoor te gaan. De aanwezige beveiligingscamera heeft de man, naar alle waarschijnlijkheid een Thaise man op de video vastgelegd.

De politie kon echter niet 100% behulpzaam zijn omdat de eigenaar en het personeel in het verleden niet eerder hulp van hen hebben ingeroepen, zodat de politie nu met de weinige bewijzen aan de slag moet.

Het derde incident vond zaterdagnacht rond 02:00 uur plaats, het restaurant was toen al gesloten. Op de videoband is te zien dat de man zich de weg verschaft door de achterdeur van het horecabedrijf, hij loopt door de zalen van het restaurant alsof hij daar jaren gewerkt heeft, de man is heel relaxed en zelfs pakt een fles whisky, die hij nonchalant aan de mond zet, terwijl hij aan het rondkijken is.

Vervolgens neemt hij zijn weg naar boven, waar hij in het bureau van de kassier meer dan 100.000 Baht in contanten aantreft, de munten laat hij achter als kleine tip voor het personeel.

EN NU KOMT HET !!!!WAT KOMT ER??? ZULT U DENKEN !!!

Die eikel gaat naar het midden van het restaurant, trekt zijn broek naar beneden en gaat dood leuk zitten schijten.

Daarna vervolgt hij zijn weg en pakt zijn achter het restaurant geparkeerde brommer en tuft dood gemoedelijk weg, wat heeft onze lieve heer toch rare kostgangers in huis, vindt u niet ?

De dief moet ruwweg 165-170cm lang zijn en ongeveer 25-30 jaar oud. Als gevolg van de publiciteit, vraagt de politie nu aan ​​iedereen die de verdachte man op de foto’s herkent zich bij hen te melden

De politie van Jomtien heeft al laten weten om aan dit smerige zaakje de hoogste prioriteit te geven, door alle andere CCTV beelden uit het gebied te bekijken, dit in een poging om de poeper van Jomtien te ontmaskeren.
Het onderzoek wordt voortgezet!

 

Informatie en bron:
Foto: Pattaya One
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: PattayaOneNews

5 REACTIES

Comments are closed.