Home Featured DERTIENJARIGEN TEGEN DE LAMP GELOPEN VOOR HET STELEN VAN GELD UIT OPENBARE WASMACHINES IN PATTAYA

DERTIENJARIGEN TEGEN DE LAMP GELOPEN VOOR HET STELEN VAN GELD UIT OPENBARE WASMACHINES IN PATTAYA

0
DERTIENJARIGEN TEGEN DE LAMP GELOPEN VOOR HET STELEN VAN GELD UIT OPENBARE WASMACHINES IN PATTAYA

~IEMAND DE BEURS LICHTEN~

(Van iemand geld stelen/afhandig maken)


PATTAYA:- Een vrijwilliger bij de politie van Pattaya heeft het publiek opgeroepen om hem te helpen bij het ontrafelen van een reeks diefstallen waar hij al reeds twee jeugdige daders voor heeft opgepakt, de jongens zouden het voorzien hebben op openbare wasmachines in het Soi Nern Plab Wan-gebied van Nong Preu.

Hij had drie jongens gezien die met een grote zak munten die verdacht in de straat begonnen te rennen, zodra zij hem in het gezichtsveld ontwaarde. Hij rende er gelijk achter aan en slaagde erin om twee van de blagen te pakken te krijgen, de derde zag kans om aan de lange arm der wet te ontsnappen.

De twee minderjarige jongens genaamd als M en V, 13 jaar oud erkenden dat zij de wasmachines geplunderd hadden.
De politie was al op de hoogte van deze plunderingen doordat in de buurt van een supermarkt al vier wasmachines waren “geleegd”. De muntenbakjes werden in de bosjes gedumpt.

Toen de politie de jongens aanhield, bleek een plastic zak vol te zitten met muntstukjes van 10 bath, hetgeen bewijst dat deze afkomstig zijn uit de openbare wasmachines.

De ouders van de jongens werden verzocht om naar het politiebureau te komen, omdat de politie nog wilt bekijken hoe zij met deze zaak moeten omgaan.
De jongens vertelde dat ze het geld hadden gestolen om uitstapjes te maken en voedsel te kopen.

Informatie en bron:
Foto’s: Screenshots
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Amarintv