DELTA AIRLINES BEREKEND FAMILIE VERMOGEN OM VAN THAILAND NAAR AMERIKA TE VLIEGEN?

0
647

~het vel OVER DE NEUS HALEN~

(iemand te veel laten betalen / Iemand afpersen)


BANGKOK:-  Delta Airlines heeft haar beste gezicht laten zien, en berekende een Amerikaanse familie die een medisch spoedgeval hadden gekregen in Thailand $ 6000 extra om terug naar huis te vliegen. “Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!” is het bedrijfsbeleid.

Hun zoon, Bennet Davis, 5, verongelukte bij aanrijding met motor en heeft specialistische hulp in Amerika nodig om zijn beide beentjes te behouden. Delta had de familie al geboekt, maar een arts adviseerde hen om te wachten met vliegen tot de zwelling in zijn benen verminderd was. Die arts adviseerde ze ook om de benen hoger te plaatsen voor de bloedsomloop, en dat kan niet in de economie klasse.

Geen probleem, zei Delta. Dan plaatsen we jullie in de 1ste klasse. Dat is dan $ 3.125 extra, aub.

“Voor mij gaat het niet eens om de kosten van die tickets, zegt de vader tegen de pers. “Dit gaat om normen en waarden van een bedrijf, en klanten die in nood verkeren niet willen helpen waar dat best mogelijk is.”

Delta zegt dat er problemen waren bij hun partner, Shanghai Air om de familie te vervoeren, ondanks het feit dat ze 10 lege first class stoelen hadden. De familie was verteld dat ze eigenlijk $ 7000 extra per ticket moesten betalen, maar Delta verlaagde de prijs later naar $ 3.125 per ticket.

“Wij bieden onze oprechte verontschuldigingen aan,” zegt Delta. “U moet weten dat het echt niet de bedoeling van Delta is om misbruik van andermans leed te maken. Wij stellen uw ervaringen en meningen op hoge prijs, zodat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.”

Tja, als dat je persverklaring is, dan heb je of een robot in dienst of je meent er geen woord van. Misschien kunnen ze Prem Karnasutra inhuren. Die heeft een nieuw baan nodig, als hij z’n straf heeft uitgezeten en is heel goed in stropen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Daily Caller
Content: B. Botje in Thailand
Bron: Daily Caller