DEKSELSE JONGE AAP HOUDT DE THAISW DIERENBESCHERMING UREN AAN HET WERK, WAARNA NOG GEEN RESULTAAT

0
196

~DAT IS DE AAP GEVLOOID~

(Dat is onbegonnen werk)


UTHAI THANI:- Een ontsnapte aap van de eigenaar maakt de omgeving van een school in de provincie Uthai Thani onveilig. De leraren zijn bang dat de aap de studenten op school zou aanvallen. De school nam contact op met een lokaal reddingsteam om de aap te komen vangen, maar de aap besefte meteen wat er gebeurde, dus hij spurtte hoog een boom in.

Dit voorval vond plaats op de 1e van deze maand, toen het reddingsteam van Uthai Thani samen met de lokale dierenbescherming autoriteiten naar Manee Sathit Pittha Tharam Temple School in de hoofdstad Uthai Thani reisde om een ​​aap te vangen die rond de school rende. Later bleek dat de aap toebehoorde aan een man die achter de tempel woonde.

De aap is een mannetjesaap die toebehoorde aan een man die ’s morgens varkensbarbecue achter de tempel verkocht. Hoewel zijn aap door de school rende, kwam hij niet om zijn huisdier in de tempel te vangen.

De aap liep ’s morgens naar een groep studenten en ouders, de lerares was bang dat de aap een student zou aanvallen, dus schreeuwde ze het uit, de aap werd bang en veranderde van richting en bleef rondrennen in de school.

Het reddingsteam en de officials hebben een kabelbaan gemaakt waarmee ze melk gemengd met een kalmerend middel omhoog takelde. Toen dat ook niet lukte maakte ze een geweer met anesthesiepijltjes klaar.De aap, ook niet gek, zag wat ze probeerden te doen en rende naar de derde verdieping van het schoolgebouw. Na een tijdje sprong het van de ene hoge boom naar de anderen en bleef rondslingeren, dit maakte het erg moeilijk om de aap te vangen terwijl deze constant in beweging bleef.

Vautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Workpoint Nieuws
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Thairesidents.com