DEEL 5/5 | ZIE HIER DE MOOISTE BARGELEGENHEDEN OP PHUKET OM DE ZONSONDERGANG TE BEKIJKEN

0
189

~HET IS TIJD OM UW HORIZON TE VERBREDEN~

(Kennis nemen van zaken die tot dan toe onbekend waren)


PHUKET:- Het eiland Phuket heeft naast zijn vele indrukwekkende kliffen aan de oost- en westkust ook een overvloed aan restaurants en hotel die over magnifieke dakterrassen beschikken, ideale plaatsen waar u heerlijk kunt genieten van een heerlijk gekoelde drankje terwijl u kunt genieten van het prachtige landschappen die dit eiland biedt.

Er zijn echter zoveel geweldige locaties waar u de feeërieke zonsondergang op het eiland kunt bekijken, daarom was het voor deze meer best moeilijk om de tien “beste” te kiezen (ik zou er zonder probleem zo 20 op kunnen noemen, zonder maar even met mijn ogen te knipperen. Als deze beer dus een andere waardige kandidaat vergeet, neem mij dit dan niet kwalijk.

Olleke Bolleke in Zuid Thailand presenteert u in willekeurige volgorde gedurende 5 edities de “Top Tien Sunset Barren” die op dit eiland te vinden zijn.

N°7 De Wassa Homemade BarZe zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden, maar laat je niet misleidden door de plastic stoelen en rustieke tafels bij de Wassa Homemade Bar, hoewel het er ascetisch teleurstellend uit kan zien, de drankjeslijst en het enorme uitzicht zijn zeer indrukwekkend.

U vindt dit establisment op de top van Phuket Hill met uitzicht op het Westen voor sublieme zonsondergangen, Wassa is een lokale ontmoetingsplaats, maar de ingeburgerde expats weten dit pareltje ook te vinden. Zoals elke lokale bar is het Thaise menu lekker en goedkoop, de drankjes kunnen iets aan de prijs zijn.

N°8 Vanilla Sky bij Cape SiennaDe heropening van de Vanilla Sky Bar & Gastro Pub op Cape Sienna is een welkome ontwikkeling. De terugkomst van de ultra coole bar op het dak van de Phuket-scene is een succes, zo blijkt.

Het is perfect gepositioneerd op de kliffen van Kamala’s Nakalay Bay en u kunt hier de adembenemende zonsondergangen van Phuket te bewonderen. Met dagelijkse happy hour-specials van 5-6 uur, en af en toe een DJ gast maken deze zaak met zijn heerlijke Gastro Pub-gerechten een uitdaging om naar toe te gaan, terwijl de Vanilla Sky Bar een instituut is voor de lokale bevolking zijn de toeristen en expats ook van harte welkom. Met een prachtig uitzicht overzee, creatieve ambachtelijk gemaakte cocktails en moderne, stijlvolle Gastro Pub-gerechten maken dit tot een een fantastische plek om met vrienden te chillen.

Zeg een vriendelijk hallo tegen Pepe (de F & B manager van deze zaak en hij zal u met overgave alles over de Vanilla Sky vertellen.

Met dank aan Olleke Bolleke in Zuid Thailand