DE ZONDAG VAN HOTEL PATONG GEVALLEN AUSTRALISCHE TOERIST DANIEL PARTRIDGE HAD HET ZEER ZWARE TRAMADOL VOORGESCHREVEN GEKREGEN

0
167

~DAT SCHAAP ZAL EEN ZACHTE DOOD NEMEN~

(Daar hoor je na verloop van tijd niets meer over)


PHUKET:- De moeder van de 33-jarige Australische man die afgelopen zondag van een hotel in Patong viel, heeft ernstige zorgen geuit over de omstandigheden van de dood van haar zoon, vooral het feit dat hij Tramadol voorgeschreven had gekregen toen het incident plaatsvond.

De Australische Mrs. Linda Partridge zond een verontruste e-mail naar The Phuket News en wees er op dat haar zoon, Daniel, niet alleen reisde. ‘Zijn vriend en reisgenoot bevondt zich in de aangrenzende kamer’, zo schreef ze.

‘Zijn vriend vertelde me dat ze de hele dag niet hadden gedronken, maar er in de avond een paar pilsjes hadden gedronken,’ voegde mevrouw Patridge eraan toe, en betwiste ten zeerste de getuigenverslagen die in het eerste rapport van de politie waren opgenomen.

Daniel was drie nachten voor zijn fatale val bij een ongeluk betrokken geweest en had de pijnstiller Tramadol voorgeschreven, legde Patridge uit.

Het zware medicijn veroorzaakte bijwerkingen, ‘inclusief heftige hallucinaties en andere dingen die Daniel de vorige nacht en de nacht van zijn dood kennelijk hadden beïnvloed’, schreef ze.

Mevrouw Patridge wees ook op andere omissies in het oorspronkelijke politierapport.

“Dan’s kamer was bijvoorbeeld van binnenuit vergrendeld, dus hij was niet buitengesloten,” legde ze uit.

“Ook hebben we foto’s van de netelroos en allergische reactie op zijn huid van de Tramadol-medicatie die het ziekenhuis ten onrechte heeft gediagnosticeerd als insectenbeten.

“Na de Tramadol voor het eerst te hebben ingenomen, keerde Dan terug naar het ziekenhuis om te klagen over duizeligheid en desoriëntatie enz. Maar ze gaven hem een ​​hersenscan en zeiden dat hij in orde was in plaats van zich te realiseren dat het de medicijnbijwerkingen waren,” merkte mevrouw Patridge op.

“We hebben slechts een deel hiervan samengesteld op basis van zijn lopende berichten en telefoontjes en het advies van zijn reisgenoot.

“We geloven oprecht dat hij hallucineerde in de nacht dat hij stierf en de vorige nacht dat hij bewusteloos was geweest en alles wat we geloven vanwege de Tramadol,” merkte Patridge op.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The PhuketNews
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The PhuketNews