DE WATERMETER ROVER VAN THALANG GEARRESTEERD, HIJ BLEEK EEN ORDINAIRE KRATOM GEBRUIKER TE ZIJN

0
355

~GEEN WATER IS HEM TE DIEP~

(Hij durft alles te ondernemen)


SATUN:- Een 28-jarige man uit Satun, Khun Alongkorn Iew-lek, is gearresteerd in Thalang met 2 flessen Kratom-water, apparatuur om de Kratom-drankjes te maken, alsook met 14 blauwe watermeters en 2 grijs-kleuren watermeters.

Vorige maand kwamen er uit het zelfde gebied veel meldingen bij de politie van inwoners die geen water meer uit de kraan kregen, het bleek dat bij tientallen mensen de watermeter gestolen was.

De politie controleerde vervolgens de camerabeelden van het CCTV systeem en ontdekte Khu Alongkorn, die gewoonlijk in een kussenfabriek in het Srisunthorn subdistrict, Thalang, werkte daar iets mee te maken had.

De politie ging naar de kussenfabriek en vond de motorfiets die overeenkwam met die in de camerabeelden van de CCTV. De politie liet hem de foto’s van de beelden zien en realiseerde dat hij geen kant meer uitkom en bekende de overvallen.

Hij bekende dat hij al 21 keer op rooftocht was geweest en had de meters aan tweedehandswinkels verkocht. Nadat hij het geld had gekregen, kon hij Kratom kopen om Kratom water te maken voor zijn persoonlijk gebruik en wanneer hij geen geld meer heeft, ging hij er weer op uit om watermeters te scoren.

Informatie en bron:
Foto’s: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger