DE VERVANGING VAN DE NEON-RECLAME’S IN DE WALKING STREET VAN PATTAYA AAN DE ORDE

1
451

~ER SCHUILT EEN ADDERTJE ONDER HET GRAS~

(Er is een verborgen risico in het spel)


PATTAYA:- Gisteren werd er een vergadering gehouden door de ambtenaren van Pattaya stad om de vervanging van de neon reclames te bespreken die momenteel de Walking Street  sieren.

Ongeveer een maand geleden laaide er weer een discussie op over het weghalen van deze reclames, daar deze niet voldoen aan de officiële verordening zoals die door het stadshuis gepubliceerd is, al jaren zijn deze neon reclames en andere reclameborden een doorn in het oog van de gemeente Pattaya.

Dit keer besloot de gemeente Pattaya het eens over een andere boeg te gooien, de ambtenaren stelde een geheel nieuw plan voor, een plan welke bijna door iedereen met open armen werd ontvangen. De gemeente kwam met het voorstel om alle oude reclames te vervangen door nieuwe, moderne reclames die wel voldoen aan de veiligheidsregulering van het stadshuis.

Bijna iedereen was in euforie en de aanwezige ondernemers tijdens de vergadering noemde het al een win-win situatie.

Tijdens de bijeenkomst die steeds gemoedelijker van aard werd, werden er allerlei artistieke plannen onthuld waarin zou blijken dat de Walking Street een heeeele grote happy zone zou worden. Een straat waar niemand zich voor hoeft te generen, maar…vooralsnog zijn deze plannen nog steeds in behandeling en er zijn geen definitieve beslissingen genomen.

Tijdens deze olijke vergadering werden tussen neus en lippen wel de nieuwe richtlijnen voor de reclame’s onthult, want werkelijk IEDEREEN moet deze richtlijnen volgen als men het bedrijf op deze manier wil promoten.

Wel kreeg men tijdens de vergadering de gelegenheid om vragen te stellen welke keurig voor de voorzitter werden beantwoord, over het algemeen ging iedereen met een positief gevoel naar huis zodat deze vergadering rustig afgesloten kon worden.

De besprekingen zullen in de komende weken doorgaan tot er een definitief plan is opgesteld.

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaOne
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: PattayaOne

1 REACTIE

Comments are closed.