Home Algemeen DE VERDACHTE VAN HET STEEKINCIDENT BIJ EEN AUSTRALISCHE MAN IN EEN WALKING STREET CLUB ZOU THAILAND AL ONTVLUCHT ZIJN

DE VERDACHTE VAN HET STEEKINCIDENT BIJ EEN AUSTRALISCHE MAN IN EEN WALKING STREET CLUB ZOU THAILAND AL ONTVLUCHT ZIJN

0
DE VERDACHTE VAN HET STEEKINCIDENT BIJ EEN AUSTRALISCHE MAN IN EEN WALKING STREET CLUB ZOU THAILAND AL ONTVLUCHT ZIJN

~WIE DE WAARHEID SPREEKT HOEFT NOOIT NA TE DENKEN~

(Leugens moeten vooraf worden bedacht)

PATTAYA:- De Thaise media maakte vanmiddag bekend dat de verdachte persoon die een Australische man in Mixx Disco in de Walking Street van Pattaya gestoken zou hebben een Israëlische man zou zijn, die Thailand al is ontvlucht.

Ook heeft het steekincident op de Australische man, die vertelde op het toilet van Mixx Disco in Walking Street aangevallen te zijn een totaal andere wending genomen.

CCTV-beelden toonden verder aan dat de reden voor het steekincident was dat de Australiër de derrière van de vriendin van de Israëlische man aangeraakt hebben, die zo boos werd dat hij zijn mes trok en de Australiër in de borst stak.

Eerder werd gemeld dat de aanval plaatsvond in de toiletten.

Op de CCTV beelden proberen mensen, inclusief de vriendin, de Israëlische man in bedwang te houden.

Er werd geen melding gemaakt van een aanslag op de toiletten in het verhaal van Rak Siam News op Facebook.
Wel schreef de reporter dat de politie de verwonding van de Australiër als ernstig beschreef en dat het slachtoffer in het ziekenhuis lag en door de politie was bezocht om ondervraagd te worden.

De politie heeft inmiddels contact met de Israëlische ambassade gezocht en er werd een bevel tot aanhouding uitgeschreven.

Ze schreven dat de man donderdagochtend om 10.00 uur uit Thailand was vertrokken, ruim vier uur na het steekincident in de disco.

Informatie en bron:
Illustraties: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ThaiVisa