DE TWEEDE TERMINAL OP U-TAPAO AIRPORT WORDT VOLGEND JAAR FEBRUARI GEOPEND!

0
190

~JE MAG HET SCHAAP WEL SCHEREN MAAR NIET VILLEN~

(Je moet een inkomstenbron niet uitputten)


RAYONG:- Het tweede passagiersterminalgebouw op U-Tapao International Airport zal in februari volledig worden geopend, zo liet de directeur van de luchthaven vandaag aan de media weten

Khun Luachai Sri-iamkul, de directeur van de luchthaven, maakte bekend dat de nieuwe terminal al gedeeltelijk is geopend, maar echter alleen voor binnenlandse vluchtpassagiers en voor inkomende internationale vliegtuigpassagiers.

Hij vertelde verder dat er nog meer toiletten zou moeten komen om het grote aantal passagiers te kunnen verwerken en ook om bedrijven goede ruimtes te kunnen aanbieden voor wat betreft het commerciële beheer van het gebouw, zodat er winkels en restaurants voor passagiers zouden zijn.

Verder moeten nog de kiosken voor de immigratiedienst en enkele dagwinkels voltooid worden.

Maar khun Luachai liet weten dat alle faciliteiten tegen februari volgend jaar klaar zijn.

Hij vertelde tegen onze verslaggever dat het tweede terminalgebouw, voor ongeveer 80% voltooid is en beslaat zo’n 22.000 vierkante meter en kan per jaar 3 miljoen passagiers verwerken, maar met effectief management zou het gebouw wel 5 miljoen passagiers per jaar aankunnen, zo luidt de verwachting.

Khun Luachai vertelde dat vorig jaar 2 miljoen passagiers de luchthaven hebben gebruikt, dit jaar zou aantal kunnen oplopen tot 2,5 miljoen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation