DE THAISE MILITAIREN HALEN MORGEN ALLES UIT DE KAST OM DE KINDEREN EEN ONVERGETELIJKE DAG TE BEZORGEN

0
238

~WIE DE JEUGD HEEFT, HEEFT DE TOEKOMST~

(Wie jonge mensen voor zijn ideeën heeft gewonnen, kan zijn plannen voor de toekomst verwezenlijken)


BANGKOK:- Gisteren hielden alle mensen, waar ook in Bangkok even halt om naar de lucht te kijken, toen de piloten van de Royal Thai Airforce de lucht ingingen om te oefenen voor de demonstraties van morgen in het kader van de Nationale Kinderdag op het vliegveld van Don Muang.

Degenen die het geluk hadden om tussen 8.15 en 9.05 uur in
de buurt van het vliegveld Don Muang te zijn, hadden een glimp kunnen opvangen van de F-16 Fighting Falcon-show, de AU-23 Peacemaker-show en de verrichtingen van de Eurocopter EC725 die dit weekend allemaal hun beste kunnen zullen gaan vertonen.

‘S Middags was het de beurt aan de JAS 29 Gripen-jagers die de lucht ingingen om hun capriolen tussen 14.30 uur en 14.50 uur te beoefenen

Terwijl de piloten van de Royal Thai Airforce het luchtruim in trokken, oefenden ook het personeel op de grond, zij marcheerde en deden vechtsport demonstraties die ook dit weekend op de Thaise nationale kinderdag tussen 08.00 en 15.00 uur zullen gaan plaatsvinden.

Thailand organiseert ieder jaar op de tweede zaterdag van januari zijn jaarlijkse nationale kinderdagviering in een poging om het bewustzijn bij de ouderen te vergroten dat kinderen de toekomst van het land zijn en om kinderen leuke activiteitendag aan te bieden.

Tijdens de viering staan ​​regeringsgebouwen, waaronder het parlementsgebouw, open voor kinderen en kunnen gezinnen daar rondkijken, op militaire basissen kunnen de kinderen ook parades bekijken en de binnenkant van militaire voertuigen inspecteren.

Heeft u nog geen plannen om morgen iets te gaan doen, al heeft u geen kinderen, neem eens een kijkje en ervaar wat de Thaise autoriteiten allemaal uit de kast halen, HEEL INTERESSANT, kan Olleke Bolleke u vertellen.