DE THAISE LOTERIJKOORTS SLAAT TOE | 100 KILO ZWARE WATERMONITOR ZAL U HET FORTUIN KOMEN AANREIKEN

2
231

~ZO GEWONNEN, ZO GERONNEN~

(Wat je makkelijk hebt gewonnen, kun je ook makkelijk weer kwijt raken, zeker in Thailand)


AYUTTHAYA: – Naast kakelende kippen, pratende honden heeft men nu ook ontdekt dat een grote ‘tua ngern tua thong’ (watermonitor) die in Ayutthaya woont, de lokale bevolking rijk kan maken.

De vrijwilligers van de reddingsdienst Ayutthaya Ruam Jai werden door de 64-jarige bewoner, Khun Pranorm Ditthareuangdech, naar zijn huis in het Phai Ling district geroepen nadat hij zijn honden had horen blaffen en toen een enorm reptiel ontwaarde.

De luitjes van de reddingsdienst hadden niet veel tijd nodig om het logge beest te vangen, waarna zij er pontificaal mee op de foto gingen.Maar de huiseigenaar verkeerde in een euforie stemming, hij vertelde enthousiast: “Ik heb nog nooit eerder zo’n grote monitor hagedis gezien en het is helemaal niet bang voor mensen. Ik ben er absoluut van overtuigd dat dit beest mij geluk en voorspoed zal brengen”.

Het uiterlijk van het reptiel wordt door veel Thais als gunstig beschouwd. De mooi klinkende Thais naam van het beest kan gebruikt worden voor fortuin doeleinden, hoewel veel Thaise inwoners zijn gewone naam gebruiken als een vulgair scheldwoord.

De loterij wordt vandaag bekend, dus hier zijn alle belangrijke nummers.

Het huis is nummer 53.

De parkeerplaats daar is 9329.

En vergeet niet dat Pranorm 64 is.

Haast u maar, maar onthoud dat Olleke Bolleke niet verantwoordelijk is voor het verliezen van uw bathjes.

Met dank aan Olleke Bolleke

g

2 REACTIES

Comments are closed.