DE ANGST IS VOOR ONGELUKKEN VOOR DE BEWONERS AAN SOI WAT BUNKANCHANARAM IN PATTAYA IS BEWAARHEID GEWORDEN

1
687

~DE ONGELUKKEN SLAPEN EN RUSTEN NIET~

(Een ongeluk kan altijd onverwachts gebeuren)


PATTAYA: – Het rustige leventje voor de bewoners die naast een groot condominium in aanbouw wonen is een hel geworden nadat gisteren een bouwkraan op het gebouw stortte.

De aanwonenden kunnen al ruim twee jaar niet goed meer slapen, keer op keer ontstaan er bij het 24 etages tellende gebouw gevaarlijke stutaties en ondervinden de bewoners constante stress opdat er weer iets gaat gebeuren.

Gisteren was het zover, een enorme hijskraan stortte op het dak van het gebouw, het regende stenen, puin en metaal op hun daken,  Voor dit ongeluk worden nu zeven arbeiders verantwoordelijk gehouden, zo blijkt.

Voor de bewoners was nu de maat vol en gingen onder leiding van de 55-jarige Chuchart Deenan naar het politiebureau van Pattaya om daar hun beklag te doen over de gehele gang van zaken.

Khun Chuchart vertelde dat zijn leven een hel was geworden en hij en zijn medebewoners voortdurend in de angst leven dat er weer iets naar beneden komt sodemieteren en beweren daardoor niet meer rustig te kunnen slapen. Alle bewoners zouden aan stress lijden en hebben nu ook nog eens schade aan hun woningen.

De gemeentelijke autoriteiten zijn gisteren gelijk op het bouwwerk gekomen om de boel te inspecteren en hebben gelijk de bouw stopgezet, totdat de hele hijsinstallatie ontmanteld is.

Informatie en bron:
Foto’s: DailyNews
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: DailyNews

1 REACTIE

  1. bij ons is het ook gebeurd een zwaar ding door het dak mensen waren niet thuis gelukkig hoe kan het ook zo woon vijn en ze bouwen een gigantische gebouwen voor je neus geen uitzicht meer het is niet te geloven ik kan iemand die keek op zee prachtig en nu een zeer groot gebouw zo gaat de zin uit je leven.

Comments are closed.