DE SOI SIAM COUNTRY CLUB IN PATTAYA | EEN GEVAARLIJKE HINDERNISBAAN VOOR TOERISTEN EN BEWONERS

7
318

~MET VALLEN EN OPSTAAN LEERT MEN LOPEN~

(Door oefening en fouten te maken leert men)


PATTAYA: – De verslaggever van Manager online kreeg onlangs een berichtje van woedende buitenlandse bewoners en toeristen met de mededeling dat de vooruitgang in de Soi Siam Country Club van Pattaya belachelijk traag is en uiterst gevaarlijk.

Tijd voor onze verslaggever om daar eens een kijkje te nemen. Toen de verslaggever ter plekke aankwam, bleek dat er inmiddels meer persmedia aanwezig was. Er zouden ontzettend veel klachten zijn gedeponeerd en dan niet alleen over de gevaarlijke verkeerssituatie maar ook over de onbeschofte houding van de Thaise aannemer. De man wuift alles met zijn hand weg en is niet voor reden vatbaar om een gevaarlijk ontstane situatie zodanig aan te passen dat er geen ongelukken zouden kunnen gebeuren.

Volgens de aanwonenden begon het met het verwijderde wegdek, nadat bulldozers dit maanden geleden verwijderd hadden, bleef er een hobbelig zandpad met gaten over. Tot op heden is het nog steeds één grote puinhoop en dit terwijl het een hoofdslagader voor Pattaya is, doordat de spoorlijn daar door heen loopt.

Manager line schreef vanmorgen in hun ochtendeditie dat deze langdurige en slecht uitgevoerde werkzaamheden niet goed voor het imago van Pattaya zijn en zeker niet zolang de lokale bewoners en toeristen zich een weg moeten banen door de modder en allerlei obstakels.

Informatie en bron:
Foto’s: Manager
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Manager

g

7 REACTIES

  1. Blij dat ik daar weg ben. Na de regen bui staat alles onder water en een grote modderzooi. Het is een wonder dat er nog geen doden gevallen zijn.

Comments are closed.