DE SMOG DETECTIE APPARATUUR VAN BANGKOK LAAT ZIEN DE AT LUCHTKWALITEIT FLINK ACHTERUITGAAT

0
283

~HET IS SLIKKEN OF STIKKEN~

(Accepteren of je dood steen en been klagen)


BANGKOK:- De afdeling Pollution Control van Bangkok maakte bekend dat de stads- en randapparatuur voor het detecteren van de luchtkwaliteit laat zien dat deze opnieuw verslechtert.

Een dag nadat de luchtkwaliteit in en rond Bangkok veilig werd verklaard, gaf de afdeling Pollution Control de schuld aan dichte weer en muffe lucht waardoor de luchtkwaliteit gisteren weer verslechterde.

De directeur-generaal van de afdeling Pollution Control, Pralong Damrongthai, verklaarde vandaag dat meetstations voor luchtkwaliteit de hoeveelheid PM2.5-stofdeeltjes in 19 gebieden, vooral langs drukke wegen, het veiligheidsniveau overschrijden en gezondheidsrisico’s kunnen opleveren.

De hoeveelheid PM2.5-stofdeeltjes in gebieden langs de weg Lat Phra in het district Wang Thong Lang werd vanmorgen gemeten op 86 microgram / kubieke meter; 85 mg / cm in Din Daeng en 72 mg / cm in gebieden langs de Rama III-weg in het Bang Kor Laem-district met 13 andere als onveilig aangemerkte gebieden met te veel zwevende deeltjes in de lucht.

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Thai PBS
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Thai PBS