DE SKYTRAIN VAN KHON KAEN IS GISTEREN VOOR DE BEGINFASE GEOPEND, DE LOKALE BEVOLKING IS MAAR WAT BLIJ

0
247

~HOOGMOED DEED NOOIT IEMAND GOED~

(Als je hoogmoedig bent komt er een moment dat je gezichtsverlies lijdt)


KHON KAEN:- De dubbele Skytrain spoorlijn van Khon Kaen is gisteren geopend. De Skytrain is anders dan de BTS Skytrain, waar de trein een normaal dubbelsporig spoorwegsysteem gebruikt dat zich hoger dan het gangbare wegdek bevindt.

Het Khon Kaen-station ligt aan de Jira-weg, in de provincie Nakhon Ratchasima. De bouw van het station verliep erg soepeltjes en dat mag een wonder heten in het land van de glimlach.

De verhoogde spoorweg is meer dan 5 kilometer lang en loopt langs 5 hoofdwegen in deze provinciestad. Dit omvat Lao Nadee Road, Rodfai Bangok Road, Srichand Road, Pracha Samosorn Road en de weg achter het Government Building.

Gisteren is de dubbelsporige spoorweg opengesteld voor gebruik in de beginfasen. Dit omvat het verwelkomen van bezoekers en de goederentreinen. Momenteel rijdt de trein over de verhoogde spoorweg, waar de verwachting is uitgesproken dat het traject volgend jaar februari geheel operationeel zal zijn.

De lokale bewoners in het gebied verklaarden dat toen het met project van de verhoogde spoorlijn te bouwen begonnen, ze geen idee hadden van hoe het eindresultaat eruit zou zien, omdat een dergelijke realisatie nooit eerder in het gebied is voorgekomen.

Maar eerlijk is eerlijk, tijdens het bouwproces was er enorm veel stofvervuiling in het gebied. maar toen het project langzaam zijn beslag kreeg, klopte alles!

Het nieuwe Khon Kaen-station is veel groter dan het oude station voordat het werd gerenoveerd. De verwachting is dat het nieuwe station de nieuwe bestemming

“HET GEZICHT VAN KHON KAEN”

zal worden. De lokale bevolking hoopt dat het de economie in het gebied zal stimuleren door toeristen naar het Khon Kaen-treinstation te trekken.

Een ander groot voordeel is dat het dubbelsporige spoorwegsysteem minder geluidsvervuiling produceert in vergelijking met het vorige spoorwegsysteem, wat bijdraagt ​​aan het feit dat de nieuwe verhoogde spoorlijn de lokale bevolking en bezoekers zal aanmoedigen om het gloednieuwe openbaar vervoersysteem te gebruiken in plaats van persoonlijke auto’s. verkeer en vervuiling voor het gebied.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: SanookNews