DE SIAM COMMERCIAL BANK INTRODUCEERT ALS EERSTE IN DE THAILAND: DE MUNT BETAALAUTOMAAT

0
348

~EEN OORTJE GESPAARD IS EEN OORTJE GEWONNEN~

(Kleine beetjes sparen leiden uiteindelijk tot resultaat)


BANGKOK:- Kijk dat is nog eens goed nieuws voor de zondagmorgen, een dag dat er bijna geen opzienbarend nieuws te scoren valt voor Olleke Bolleke.

Op de afgelopen week gehouden “Money Expo” presenteerde de Siam Commercial Bank (SCB) Thailand’s eerste automatische telmachine voor hun klanten.

Deze machine accepteert diverse soorten Thaise munten zoals de 10, 5, 2 en 1 Bahtmuntstukken, het gestorte bedrag wordt dan automatisch dan op uw persoonlijke bankrekening gestort of als u dat liever heeft op de balance van uw telefoon. Het is zelf ook mogelijk uw spaarcentjes aan een goed doel te doneren, de SCB heeft daarvoor al een aantal goede doelen in het systeem gezet.

Maar voorlopig moet u eerst nog maar uw bathjes in uw spaarvarkentje stoppen of in uw oude sok onder uw terras, want de machine is enkel op de “Money Expo” gepresenteerd.

De afgebeelde machine een prototype, maar de Siam Commercial Bank heeft laten weten dat ze staan te popelen om uw muntjes in ontvangst te nemen en dat het daarom niet lang meer zal duren eer u deze machines in het land van de glimlach kan ontwaren.

Misschien dat de Siam Commercial Bank de slogan van de Nederlandse belastingdienst voor een appel en ei mag overnemen…….leuker kunnen wij het u niet maken, wel makkelijker!

Olleke Bolleke