DE SEISMOLOGEN VAN THAILAND WAARSCHUWEN VOOR STERKERE EN HEFTIGERE AARDBEVINGEN IN HET LAND!

0
1445

~ZE MOETEN MAAR SNEL IETS UITDE MOUW SCHUDDEN~

(Vlug een oplossing bedenken)


BANGKOK:- Olleke Bolleke las zojuist in Der-farang.com dat er dat Thailand op elk willekeurig moment geconfronteerd kan worden met aardbevingen in het noorden en westen van het land.img_1368

Althans dit beweerd, seismoloog Mr. Pennung Warnitchai, hij is werkzaam bij het Asian Institute of Technology (AIT) en voorspeld een aardbeving van maximaal 6,5 op de schaal van Richter.

Deze seismoloog verwijst daarbij naar de “verwarrende breuklijnen” in vele delen van het koninkrijk, welke op elk moment kunnen leiden tot ernstige aardbevingen.

De deskundige herinnert aan de aardbeving in de provincie Chiang Rai, in het jaar 2014 toen zich daar een aardbeving voordeed met een magnitude 6,3, deze enorme kracht veroorzaakte enorme aardverschuivingen en grote materiële schade.

Dit zou een waarschuwing moeten zijn voor de bouwers van de toekomstige gebouwen die tegen aardbevingen resistent zouden moeten zijn.img_1367

Volgens Pennung Warnitchai zouden bij een sterke aardbeving zeventien wolkenkrabbers in de metropool Bangkok in elkaar kunnen donderen en dat is geen geintje.

Bron: Olleke Bolleke