DE RUSSEN KOMEN DIT JAAR WEER IN DROMMEN NAAR THAILAND!

0
471

~DAT ZAL VEEL STOF DOEN OPJAGEN~

(Dat heeft veel opschudding gegeven)


PHUKET:- Thailand is de meest populaire buitenlandse bestemming voor Russische reizigers dit jaar, zo heeft de Russische vereniging van touroperators (ATOR) deze afgelopen week onthuld. Het Russische Sochi is de meest populaire binnenlandse bestemming.

Sochi

Maar de stranden van Thailand en de resorts in Sochi strijden om de Russische reizigers, zo bleek tijdens de afgelopen vakantieperiode, wat respectievelijk de topbestemmingen zijn voor toeristen uit Europese en Aziatische delen van het land, zo vertelde mevrouw Maya Lomidze, de uitvoerend directrice van ATOR, wiens leden uit de volgende machtige Russische touroperators bestaan: Biblio Globus, Coral Travel, Natalie Tours, Pegas Touristik en nog een reeks andere.

Mevrouw Lomidze heeft deze informatie recentelijk gedeeld op een toeristisch forum met de titel “Toeristische resultaten van 2018, trends in de vraag naar nieuwe jaar van de Russische bevolking en voorspellingen voor 2019”.

De geografische factor speelt hier een belangrijke rol, aangezien Thailand en China nog altijd de nummer één zijn voor de regio’s van het Siberische Federale District en het Federale District van het Verre Oosten. Sotsji is de vakantiebestemming voor de inwoners van het federale district van Ural en het Central Feeral District. Dit resulteert in twee belangrijke winterbestemmingen “, verklaarde mevrouw Lomidze.

Volgens mevrouw Lomidze zijn Thailand en Sochi “elkaar de pas aan het afsnijden en delen ze samen de eerste plaats” op de lijst van bestemmingen waar Russische toeristen de voorkeur aan geven.

Mevrouw Lomidze gelooft dat het in de toekomst redelijk zal zijn om West-Russisch en Oost-Russisch als afzonderlijke sub-markten voor toerisme te behandelen vanwege het verschil in voorkeuren van de toeristen.

Het Ministerie van Toerisme en Sport van Thailand rapporteerde in december 1,27 miljoen Russische aankomsten in de eerste 11 maanden van het jaar, een stijging van 10,33% ten opzichte van dezelfde periode van het voorgaande jaar. Alleen al in november verwelkomde Thailand 166.249 bezoekers uit Rusland, een stijging van 1,76% op jaarbasis.

Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft 1,5 miljoen bezoekers uit Rusland als doel gesteld voor het hele jaar 2018, zoals geopenbaard door Anoma Wongyai, een inwoner van Phuket die momenteel directeur is van het TAT Moscow Office en die eerder als directeur diende van het TAT-kantoor in Phuket.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Phuket News
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Phuket News