DE POLITIE VAN PATTAYA WILDE EEN GESPREKJE MET DE VECHTENDE CHAUFFEURS MAAR HADDEN HET TE DRUK?

0
574

~ZO DRUK ALS EEN KLEIN BAASJE~

(Niet veel te doen hebben)


PATTAYA:- De hoofdcommissaris van de politie van Pattaya wilde een gesprekje met de taxichauffeurs, die afgelopen zondag met elkaar op het terrein van de Makro in Pattaya Noord aan het vechten waren, maar de heren vertelden dat ze het “te druk” hadden.

De hoofdcommissaris werd via Facebook op de hoogte gesteld van deze schermutseling waar Olleke Bolleke gisteren al een stukje over gepubliceerd heeft.

LEES OOK- De vierde ronde, de vierde ronduhh!!!

Het gevecht naast Olleke Bolleke ook nog op tal van andere websites geplaatst en deze media-aandacht bracht de hoofdcommissaris een beetje in verlegenheid.

Hoofdcommissaris Apichai nodigde de twee vechtersbazen over de telefoon uit maar heren vertelden dat ze te druk waren om te komen. Nu zat Khun Apichai daar helemaal niet mee en vertelde tegen de heren op een vriendelijke wijze dat hij in dat geval wel een een dagvaarding zou uitschrijven.

Vanaf dat moment kozen de heren, Wiradech Sae-yang, 61 jaar en Wuthichai Petchsophon 51 jaar, eieren voor hun geld en kwam met lood in hun schoenen naar het politiebureau aan de Beach Road toe.

De beide chauffeurs werden op het politiebureau geconfronteerd met een boete van 5.000 Baht omdat ze zich onbeschaamd in het openbaar hadden gedragen, hun beide beroepsorganisaties besloten hen ook te straffen, enkel zij moesten nog over de strafmaat beslissen, het kan een boete van 5000 Baht betekenen of drie maanden rijontzegging bij hun beroepsorganisatie, zo rapporteerde Daily News.

Informatie en bron:
Foto’s: DailyNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: DailyNews