DE POLITIE VAN PATTAYA ROEPT OM HULP!! WIE WAS DE DODE VROUW DIE GEVONDEN IS IN DE STRUIKEN BIJ NA JOMTIEN

0
1111

~HET IS KOFFIEDIK KIJKEN~

(Trachten het Onbekende te kennen (de toekomst))


PATTAYA:- De politie in Pattaya heeft om hulp van de burgers en de expats gevraagd nadat er eerder vandaag skeletresten van een vrouw in de buurt van Na Jomtien zijn gevonden.

“DE POLITIE SLUIT DE MOGELIJKHEID VAN MOORD NIET UIT”

De resten van de vrouw bestonden slechts uit een schedel en een groot been en armen en een deel van een romp, bij het lichaam trof de politie ook een zwart met rode rok aan, een canvas rechter schoen en een grijs-kleurig ondergoed. Er lagen ook nog enkele oortelefoontjes in de buurt van het skelet. De resten werden gevonden door een buitenlandse migrant die er door zijn baas op uit was gestuurd om voedsel te zoeken. Het skelet lag op 20 meter afstand van Na Jomtien Soi 2 in een “Krathin” -bos.

De politie doet een beroep op burgers, expats en familieleden van vermiste vrouwen om contact op te nemen met de politie van het politiebureau Na Jomtien als zij denken de identiteit van het slachtoffer te kennen.

Ze zeiden dat er in dit stadium geen indicatie was over de doodsoorzaak maar hebben de mogelijkheid van moord niet uitgesloten, meldde Thai Rath.

De stoffelijke overschotten werden naar het politieziekenhuis gestuurd voor gedetailleerd forensisch onderzoek.

Informatie en bron:
Foto’s: Thai Rath
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Thai Rath