DE POLITIE VAN PATTAYA GAAT ER DEZE WEEK WEER LEKKER TEGENAAN!

28
454


~ZET UW SCHRAP~

(Maak u Klaar om de klap op te vangen)


PATTAYA:- De autoriteiten van Pattaya hebben dit weekend aangekondigd dat zij deze komende week een hele reeks invallen in hun boekje hebben staan, menige bar en go-go club kan de komst van de politie en het leger komst tegemoet zien.

In de strijd om de horecage legenheden op het goede pad te brengen, verlenen de Pattiaanse autoriteiten voorlopig géén nieuwe vergunningen meer voor het openen van dergelijke horeca- bedrijven. Tot nu toe is onbekend hoeveel vergunningen er zijn geweigerd en tot wanneer men deze maatregel in stand gehouden wordt.

Één van de andere maatregelen die worden toegepast zijn o.a. die van de openingstijden, dit naar aanleiding van de geconstateerde onregelmatigheden in de meest beruchte Soi 6 van Pattaya. Deze week zijn alle eigenaars ervan op de hoogte gebracht dat hun niet is toegestaan om hun nering voor 18:00 uur openen ??

De bareigenaren zijn op voorhand gewaarschuwd om deze verordening bijzonder goed na te leven, daar men hen bijvoorbaat hoge boetes en sluiting van de zaak in het vooruitzicht heeft gesteld.

“Ze hebben mij verteld dat ik mijn bar pas om 18:00 uur mag openen”, aldus een bar-eigenaar die juist niet door de autoriteiten op de hoogte was gesteld, aldus Thaivisa.

‘In elke bar vertelt men hetzelfde”

“Het is al moeilijk om met een bar geld te verdienen doordat er zoveel concurrentie is, maar als ik niet op normale tijden open mag zijn, dan weet ik niet hoe ik mijn bar kan blijven runnen”, voegt de bar eigenaar toe.

“Maar sommige bars zijn nog steeds op de dag open terwijl sommige hebben de deuren hebben gesloten en openen pas om 18.00 uur”

‘Ik weet niet waarom sommige barren wel open kunnen blijven, maar andere dicht moeten onder bedreiging van boetes en permanente sluiting.

Thaivisa heeft ook bemerkt dat deze onderdrukking deel uitmaakt van een bredere verandering in de manier waarop vergunningen voor bars en clubs in de stad worden afgegeven, waarbij de hele vergunningprocedure wordt herzien.

Deze nieuwe maatregelen worden door de ambtenaren van Pattaya toegepast om te proberen het imago van de stad te transformeren, doordat de buitenlandse media de stad Pattaya als een ‘seks hoofdstad van de wereld’ hebben betiteld, het zou nu een moderne, gezinsvriendelijke toeristische stad moeten gaan worden.

De ophandenzijnde invallen volgen ook door de toename van bars en massageshops die een “happy ending” in het geniep beloven.

Informatie en bron:
Foto’s: Thai Visa
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: thaivisa.com

g

28 REACTIES

 1. Hoeveel kippen met gouden eieren gaan ze nu nog slachten?
  Om 18.00 uur pas open mogen en om 12 uur weer dicht moeten zijn!
  Wel t is weer n verzinsel van n overijverige diender vrees ik want n horecazaak mag volgens de wet bij zonsopgang open en moet om 24.00 uur sluiten, in een woonarea.
  Om 2.00 am in een entertainment area, en om 4.00 am met n nachtvergunning.
  Ben benieuwd wat ze zeggen als je als eigenaar zegt laat maar voorkomen!

 2. zullen veel mensen hun werk kosten en wie gaat hun dan betalen dus zal er meer gedonder komen.Want ze moeten toch eten.Denk dat het miljoenen gaat kosten op jaar basis.Want meeste gaan dan naar andere landen in de buurt.En is volgens mij nog goedkoper dan ook

 3. Ik was twee weken terug in changmai , vanaf 2uur middag tot 5 uur middag nergens alc% te koop en totaal verboden, daar zijn ze ook lekker bezich

 4. Mooie actie van jet leger,de bezem mag er weleens doorheen.Thailand [Pattaya] kan niet verder op de voet als voorheen er moeten veranderingen komen mischien niet leuk voor de Pattayagangers maar wel noodzakelijk .

 5. in Kanchanaburi River Kwai kan men na 22u ook geen alcohol meer kopen in de supermarkten maar wel in de uitgaansgelegenheden en restaurants

 6. je kan kopen wat je wil ,tja natuurlijk! maar de bars kunnen net zo goed dicht blijven in changmai nu ,als dat dan ook de toekomst word voor Pattaya , leuker kunnen we het niet maken.

 7. als ze het in hun zak zullen voelen dan zullen ze nog wel eens beginnen na te denken. misschien dat de bevolking ook daartegen in opstand komt

 8. Er zijn mensen die roepen dan gaan wij naar een ander land allemaal grootspraak,de wallen in Nederland zijn ook wat schoongeveegd er is verder niks mee aan de hand,jullie kunnen gewoon blijven hoeren en snoeren.

Comments are closed.