Home Featured DE POLITIE VAN KOH SAMUI TREKT DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT BIJ FEESTENDE TOERISTEN

DE POLITIE VAN KOH SAMUI TREKT DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT BIJ FEESTENDE TOERISTEN

2
DE POLITIE VAN KOH SAMUI TREKT DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT BIJ FEESTENDE TOERISTEN

~BALEN ALS EEN STEKKER~

(Er schoon genoeg van hebben)


KOH SAMUI:- Het was afgelopen vrijdag een beregezellig feestje bij de strandbars op Chaweng Beach op dit paradijselijke vakantie eiland. Echter de plaatselijke politie vond dat het bedtijd was en verordende de bareigenaren om om klokslag 01:00 uur hun bedrijf te sluiten.

Het was even onduidelijk waarom de politieagenten van koh Samui de opdracht gaven om de stekker uit het stopcontact te trekken, het was juist zo gezellig, er hing een vredelievende sfeer, kortom het was een fantastische zwoele Thaise avond.

Zoals te verwachten waren de plaatselijke horeca-ondernemers er niet blij mee, vanwaar deze plotselinge beslissing ?

Het Thaise magazine “Daily News” vermeldde, dat niet alleen de horeca-ondernemers verbolgen waren over deze beslissing, doch ook de toeristen lieten van zich horen.
Sommige van hen vertelde dat ze om 23:30 uur het hotel waren uitgegaan om een lekkere avond tegemoet te gaan en hadden verwacht dat ze tot een uur of 2 misschien wel 3 de beentjes van de vloer te laten gaan.
Het sluiten op deze tijden op dit eiland is vrij normaal en men kon er niet over uit, waarom dit als slag bij heldere hemel moest veranderen.

Bij navraag bij de politie bleek dat de autoriteiten deze verordening hadden bevolen om de veiligheid te verhogen en criminaliteit te voorkomen. Het was niet duidelijk of dit tijdelijke beslissing was of een ad-hoc optreden en hoe gaat het er nu in de toekomst uitzien?

Informatie en bron:
Foto’s: Daily News Online
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Daily News Online

2 REACTIES

Comments are closed.