DE OKTOBERFESTEN VAN DE DUITSE-THAISE KAMER VAN KOOPHANDEL IS HET SUMMUM OP HET PARTYGEBIED IN BANGKOK VOOR FARANGS

0
383

~EINS, ZWEI DREI, ZAUFFEN, LASS DAS BIER MAL LAUFEN~

(Een van de zeer bekende lyrics uit het Duitse uitgaansleven)


BANGKOK:- De Duitse Oktoberfesten van de Duitse-Thaise Kamer van Koophandel blijft ieder jaar records breken met 1.700 deelnemers vorig jaar. Dit jaar wordt de locatie van GTCC Oktoberfest veranderd in Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park Hotel om meer gasten te ontvangen en een andere nieuwe ambiance te creëren, maar een moet natuurlijk wel het authentieke rustieke Beiers gevoel blijven geven.

De Duitse ambassade in Bangkok zal samen met de Flow Inter Company, de echte Beierse cultuur opnieuw van Duitsland naar Thailand brengen om een geweldig Oktoberfest op vrijdag 25 en 26 oktober 2019 in de Grand Ballroom van de Bangkok Marriott Marquis Queen’s Park Hotel.

Het GTCC Oktoberfest wordt door het Duits-Thaise bedrijfsleven beschouwd als het meest authentieke en grootste Oktoberfest in Thailand en ze verwachten elke avond ongeveer 900 gasten.

Dr. Roland Wein van de organisatie van het GTCC Oktoberfest is niet alleen het grootste in Thailand, maar het is ook één van onze hoogtepunten van het jaar. Sinds ons eerste Oktoberfest in 1980 in Bangkok is het aantal gasten jaarlijks toegenomen, met 1.700 deelnemers vorig jaar, tegen 1.500 in 2017.

Tickets zijn verkrijgbaar via de GTCC.
Leden:
2.000 Baht per persoon
16.000 Baht per gereserveerd tafel met 8 zitplaatsen

Niet leden
2.500 Baht per persoon
20.000 Baht per gereserveerd tafel met 8 zitplaatsen

Olleke Bolleke in Bangkok