Home Algemeen DE NEDERLANDSE ERWIN BUSE VECHT NIET ALLEEN TEGEN ZIJN ZIEKTE MAAR OOK VOOR RECHTVAARDIGHEID

DE NEDERLANDSE ERWIN BUSE VECHT NIET ALLEEN TEGEN ZIJN ZIEKTE MAAR OOK VOOR RECHTVAARDIGHEID

0
DE NEDERLANDSE ERWIN BUSE VECHT NIET ALLEEN TEGEN ZIJN ZIEKTE MAAR OOK VOOR RECHTVAARDIGHEID

~HET SPEL MOET ZIJN GERECHTIGHEID HEBBEN~

(Je moet je aan de regels houden)


PRACHUAP KHIRI KHAN:- Een Nederlandse man is in een langlopend conflict verwikkeld met een ziekenhuis in Hua Hin inzake een reeks medische rekeningen. De Nederlander is sinds 2015 met deze zaak bezig om ervoor te zorgen dat andere buitenlanders niet meer worden opgelicht

De gezondheidsautoriteiten stelde de nu 50-jarige Erwin Buse in het gelijk, nadat een ziekenhuis in Hua Hin hem per bezoek 15 procent extra berekende. Erwin was naar dit ziekenhuis gekomen nadat er darmkanker bij hem geconstateerd was.

De autoriteiten bevalen het ziekenhuis om 12.746 baht aan Erwin terug te betalen, een voormalige treiningenieur die nu geiten in het Klong Wan-district van Prachuap Khiri Khan houdt.

Volgens Erwin zou dat niet genoeg zijn omdat hij vele malen het ziekenhuis bezocht had en inmiddels een andere behandeling onderging.

Erwin heeft geweigerd de uitbetaling te accepteren, eerder deze week ging hij naar de politiecommissaris van Hua Hin, luitenant kolonel Chaiwiwat Janthorn om een ​​formele klacht in te dienen.

Erwin vertelde dat het hem niet om het geld ging, maar om het principe, dat een buitenlander in dit ziekenhuis meer moet betalen dan Thaise patiënten en dat een ziekenhuis kan doen wat ze willen doen, ondanks de voorschriften van de gezondheidsafdeling.

Erwin is van plan om te blijven vechten, zodat anderen niet gedwongen worden om op deze manier onregelmatige kosten te betalen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Talk News Online
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Talk News Online