DE NEDERLANDER DENNIS WIELAARD IN HOTEL IN PATTAYA AANGETROFFEN, HIJ IS NOOIT OP KOH TAO GEWEEST WEL IN CHIANG MAI

1
1954

~DE VERLOREN ZOON IS TERECHT~

(Wat (of wie) al lang verloren was, is teruggevonden)


PATTAYA:- Nadat de vader van Dennis, Hans Wielaard op Facebook een oproep had geplaatst of de gebruikers van Facebook Facebook naar zijn vermiste 45-jarige zoon Dennis Wielaard wilde uitkijken, kwamen natuurlijk de nodigde reacties.

De in Den Haag wonende Dennis was op 24 september j.l. naar Thailand vertrokken en zou afgelopen maandag weer terugkeren naar Nederland. Zijn ouders lanceerden gisteren op sociale media een opsporingscampagne voor hun zoon, die voor het eerst een verre reis maakte.

Het laatste whatsapp-bericht dateert van maandag 15.52 uur Nederlandse tijd (20.52 uur Thaise tijd), zegt zijn vader Hans.

,,Sindsdien krijgen we geen contact meer met hem. Zijn vriendin evenmin. Zij schakelde woensdag de politie in Nederland in. Die heeft contact gehad met de Nederlandse ambassade in Thailand. Die deed navraag naar Dennis bij politiebureaus en ziekenhuizen maar zonder resultaat. Daarna is het stil geworden en verkeren wij in het ongewisse”, zegt Wielaard senior met een diepe zucht.

Lang gekoesterde wens
Dat hij Thailand als bestemming koos, verbaast zijn vader allerminst. ,,Dennis zei jaren geleden al tegen zijn jongere broer die in Berlijn woont, dat hij ooit naar Thailand wilde. Nu heeft hij die lang gekoesterde wens dan eindelijk gerealiseerd.”

Wielaard senior had liever gezien dat zijn zoon een andere bestemming had gekozen. ,,Thailand is niet het veiligste land voor iemand die voor het eerst een verre reis maakt.”

Maar zojuist vertelde kolonel Piyapong Boonkeo, een woordvoerder van Koh Tao dat heer Dennis Wielaard, vanmorgen om 11:00 uur was aangetroffen in een hotel in Pattaya.

Dennis had in het “Nonze Hostel” een kamer gereserveerd en zou 22 oktober naar Nederland vertrekken. Dennis vertelde dat hij nooit op Koh Tao is geweest, maar begreep de verwarring wel. Ik heb ooit tegen mijn vader gezegd dat ik Koh Tao, Surat Thani zou willen bezoeken, misschien dat mijn vader mij verkeerd begrepen heeft.

De politie Dennis geadviseerd om naar zijn familie Nederland terug te keren om de angst bij hen weg te nemen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: ejan.co
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: ejan.co

1 REACTIE

  1. Die heeft heel wat uit teleggen aan zijn vriendin in Holland!!!
    Die heeft een virus dat heet pattaya hahahahaha

Comments are closed.