DE MISS GRAND THAILAND VERKIEZING COMPETITIE WAS EEN AANEENSCHAKELING VAN DE MEEST FANTASIERIJKE FIGUREN

0
255

~SPIEGELTJE, SPIEGELTJE AAN DE WAND, WIE IS HET MOOISTE VAN HET LAND~

(Uit het sprookje, Sneeuwwitje en de zeven dwergen)


BANGKOK:- De kostuumontwerpers hebben zich niet gehouden aan de Miss Grand Thailand-competitie van het jaar, zodat een bonte verzameling van creaties van Tuktuks tot zwarte panters en van wilde zwijnen tot krabben het plankier opliepen.De 77 Thaise provincies werden in de voorronde vertegenwoordigd door de deelnemers in de kostuumwedstrijd Miss Grand Thailand 2019. De werkelijke uitslag van de nationale kostuumgedeelte competitie zal morgen in Bangkok worden gehouden.

Tien van de besten werden gisteravond in een voorlopige finale uitgekozen, waarvan morgenavond de winnaar in Bitek Bang Na Hall wordt geselecteerd.

De winnaar gaat in oktober naar Venezuela om deelnemer te worden in de Miss Grand International, één van de 90 deelnemers die naar verwachting deelnemen aan de internationale schoonheidsshow daar.

Sommige kostuums waren op zijn zachtst gezegd spectaculair. Veel van de complexe en gedetailleerde kostuums lijken te zijn ontworpen door technische afdelingen in plaats van kostuumontwerpers.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke kan natuurlijk niet achterblijven om u deze fantasierijke te tonen.

Voor Olleke Bolleke zijn alle genomineerden winnaars en denk dat ze allemaal een gerede kans maken om in Venezuela act de présence te geven.

Maar ik heb wel het bange vermoeden dat enkele eerst een afspraak moeten maken met een chiropractor om hun nek en rug te repareren na het slepen rond enkele van deze uitgebreide en zware outfits.

OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND heeft deze foto’s van de Facebook pagina Miss Grand Thailand geleend (gejat, zo u belieft)