DE MIDDAGSNELTREIN VAN BANGKOK NAAR CHUMPHON BIJ CHA-AM ONTSPOORT

0
574

~IEMAND OP EEN ZIJSPOOR ZETTEN~

(Iemand naar een onbelangrijke positie manoeuvreren)


PRACHUAP KHIRI KHAN:- De reizigers op het spoor tussen Bangkok en het zuiden ondervonden vertragingen nadat een passagierstrein rond het middaguur op dit traject in het district Cha-am in de provincie Phetchaburi ontspoorde.

De Staatsspoorweg van Thailand maakte bekend dat trein nr. 255 van Thonburi naar het station Lang Suan in de provincie Chumphon na het verlaten van het station Huay Sai Tai in Cha-am om 12.04 uur ontspoorde. Er werden geen gewonden gemeld.

Zes rijtuigen sprongen van de rails, zodat er een hele grote groep arbeiders en zwaar bewegend materieel ter plaatse waren gekomen om de rijtuigen weer op het spoor te zetten.

De stationsmeester van Hua Hin, khun Prasong Komut, verklaarde dat de ontsporing veroorzaakt zou kunnen zijn door de diefstal van pinnen die de sporen aan de dwarsliggers bevestigen. Sommige van deze pinnen bleken namelijk te ontbreken op de spoorbielzen.

Het treinverkeer is in beide richtingen getroffen, de stationsmeester verwacht dat vanavond om en nabij 19:00 uur de normale diensten hervat zouden kunnen worden.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Chaiwat Satyaem
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post