DE LUXE CRUISESCHEPEN WETEN STEEDS VAKER DE HAVEN VAN LAEM CHABANG TE VINDEN MET ALS RESULTAAT MEER TOERISTEN IN PATTAYA

0
221

~OP EEN HIP EN EEN DRIP~

(West Fries voor: in haast, in korte tijd)


LAEM CHABANG:- Een vertegenwoordiger van het Thaise toeristenbureau vertelde tegen onze reporter ter plaatse dat de bezoeken van luxe cruiseschepen naar de diepe zeehaven van Laem Chabang, het toeristische potentieel van Pattaya en omgeving zouden vergroten.

Verschillende Thaise media schreven in hun ediaties dat sinds het begin van het jaar schepen als Diamond Princess, Sapphire Princess, TUI en Holland America Line MS Westerdam en de MS Volendam met enig regelmaat in Laem Chabang aanmeren.

Khun Attaphon Thaweesunthorn van de Pattaya Tourism Authority of Thailand zei dat winkels, restaurants en bedrijven in Pattaya, Chonburi en omgeving hiervan allemaal zouden profiteren.

Hij vertelde dat sommige mensen van de schepen aan land zouden gaan passagieren door georganiseerde tripjes van betrokken rederijen te boeken en dit is meer goed nieuws voor de toeristenindustrie in onze streek.

Elk schip vervoert meer dan 3.000 passagiers en daar komt dan nog de bemanning bij, zo was te lezen in het verslag van de TAT.

Sommige passagiers gingen zelfs verder dan Pattaya of Chonburi en gingen op een hip en een drip naar Bangkok om daar hun geld te laten rollen.

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: PUN
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya Update Nieuws