DE JEUGD VAN THAILAND GEBRUIKT STEEDS MEER ONGEBREIDELD YABA, ZO MELDT DE THAISE MEDIA

0
465

~DE GEEST UIT DE FLES LATEN~

(Iets beginnen wat je daarna niet meer onder controle hebt)


THAILAND:- De Thaise media maakte bekend dat het gebruik van amfetamines of Yabaa steeds vaker voorkomt onder Thaise tieners in het koninkrijk.De inwoners van een gemeenschap in het Sawee-gebied van Chumporn zijn inmiddels behoorlijk gefrustreerd en hebben de lokale media gevraagd om aandacht aan dit steeds sterker wordende probleem te schenken.

De lokale autoriteiten en de politie waren n.a.v. deze media aandacht in actie gekomen en slaagden erin om de drugsverslaving op slechts 100 meter van de poorten van een school een flinke slag toe te brengen.

De verslaggevers van SanookNews gingen er naar toe en troffen zes tieners in een afgelegen gebied in de buurt van het schoolterrein aan, die met drugs bezig waren en er lagen plastic flessen op de grond die aangepast waren voor het gebruik van drugs.

De verslaggevers vermoedden dat de 13-15-jarigen van school spijbelen en in de tussenuren drugs gebruiken.

De buurtbewoners willen dat de media de autoriteiten dwingen om acties te ondernemen, aangezien de plaag van drugs steeds meer ravage aanricht in woongemeenschappen en in het hele land, zo meldde Sanook.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: SanookNews