DE INVALLEN VAN POLITIE PATTAYA BLIJVEN DOORGAAN, NU WAS HET DE BEURT AAN KARAOKE BAR “OSKAR”

0
538

~DE SLAAP DES RECHTVAARDIGEN SLAPEN~

(Rustig slapen)


PATTAYA: – In de nacht van zondag op maandag gaf de politie van Pattaya een vervolg aan de reeks invallen die dit korps al op zijn naam heeft staan, dit keer was het de beurt aan karaokebar Oskar.

De politie had eerder berichten ontvangen van de lokale bevolking uit de omgeving dat de karaokebar luide muziek afspeelde, soms tot in de vroege morgen, waardoor de nachtrust van vele lokale mensen verstoord werd.

De politie deed een inval in de bar, waarbij in het rapport bevestigd werd, dat er keiharde muziek werd afgespeeld. In het bedrijf was een mix van Thaise mannen en tomboys aan het werk, evenals een handvol jonge vrouwelijke klanten.

De politie schat dat er ongeveer 40 personeelsleden op de locatie aanwezig waren, wiens taak het was om liedjes te zingen om hun vrouwelijke klanten te “vermaken”.Na het praten met de leidinggevende persoon, ontdekte de politie dat ze een zusterbar beheerden, ook een karaokebar, welke door de gasten “de kleine kamer” werd genoemd. De politie bracht daar gelijk een bezoekje, maar er werden geen tekenen van minderjarige bezoekers of andere illegale activiteiten gesignaleerd.

Uiteindelijk werd de bar bekeurd voor het na sluitingstijd schenken van alcohol en andere versnaperingen.

De politie heeft daarna de bar verlaten, maar niet voordat de hoofdcommissaris een strenge waarschuwing had gegeven inzake de wettelijke openingstijden, geluidsniveau, het schenken van alcohol aan minderjarige personen en drugsgebruik in de locaties, waarbij verteld dat er zware straffen zouden worden volgen indien één van deze delicten in de toekomst bij beide locaties zou worden aangetroffen.

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaOne
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: PattayaOne