DE GEPLANDE AANKOOP VAN NIEUWE BEVEILIGINGSCAMERA’S IN PATTAYA GAAT NIET DOOR!

0
386

~HET IS NAAR ZIJN MALLEMOER~

(Reddeloos verloren / kapot)


PATTAYA:- Bij een gemeentevergadering op het stadhuis van Pattaya heeft wethouder Thanet Supornsahatrangsi laten weten de plannen voor de aankoop van nieuwe beveiligingscamera’s ter waarde van 21,7 miljoen Baht door het OAG in Bangkok zijn afgewezen. Deze beslissing zou na onderzoek van de begroting door het “Bureau van de auditeur-generaal” (OAG) in Bangkok tot stand zijn gekomen.

Het plan tot aankoop van zogenaamd broodnodige nieuwe beveiligingscamera’s ter waarde van 7,1 miljoen baht voor het stadsdeel Naklua en 14,6 miljoen baht voor de Bali Hai Port werd een paar maanden geleden door de gemeenteraad met meerderheid aangenomen, vervolgens moet er dan bij het OAG een goedkeuring worden aangevraagd en juist deze autoriteit zette een streep door de rekening.

Wethouder Thanet vertelde tegen verslaggevers dat het plan door de OAG was bekritiseerd omdat de kosten van de beveiligingscamera’s in de afgelopen jaren weinig transparant waren geweest en zou het plan niet voldoende ondersteund zijn met de uitleg waarom de prijzen zo fluctueren voor de aankoop van de camera’s van 10.000 tot 55.000 baht. Olleke Bolleke denkt dit wel te weten!

Ook het probleem van het gebrek aan onderhoud werd bekritiseerd. Pattaya heeft meer dan 2.000 CCTV-camera’s door de stad hangen waarvan er al honderden jaren defect zijn.

Olleke Bolleke las dat de lokale media meldde dat de overheid totaal niet tevreden is met de planning en uitvoering van de huidige grote projecten in Pattaya. Het beheer van de verschillende goedgekeurde begrotingen roepen dan ook veel vragen op.

Informatie en bron:
Foto’s: Stock
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Wochenblitz.com